Bardejovskí hokejbalisti krok od semifinále

4x
23. Apríl 2017

Bardejovskí hokejbalisti krok od semifinále

knights_jar_2017.jpg

Semifinále je na dosah

 

V Prešove sa začala najdôležitejšia časť sezóny, do ktorej Bardejovčania vstúpili po základnej časti z druhého miesta. Vo štvrťfinále ich tak čakal siedmy tím tabuľky Eagles Prešov, s ktorým cez Veľkonočný víkend odohrali prvé dve stretnutia, v ktorých nezaváhali a vedú tak v sérii hranej na tri víťazstvá už 2:0.

To, že „play off“ je iná súťaž, sa Knights presvedčili už hneď v prvom zápase. Súper bol húževnatý a nedaroval favoritovi ani kúsok priestoru na ihrisku. Aj napriek vedeniu 3:0 v úvode druhej tretiny, Eagles zápas zdramatizovali a aj vďaka nedisciplinovanosti Bardejovčanov znížili skóre na najtesnejší rozdiel, ktorý svietil na ukazovateli aj po záverečnom hvizde rozhodcu.  

 

HBC Eagles Prešov – HBC Knights Cactus Bardejov  1:6 (0:0, 0:5, 1:1)

Góly: Imrich – P. Rusnák, M. Makara, Grohoľ, Spišák, Lukaček, Majer

Vylúčenia: 2:5  

Bez využitia

Stav série: 0:2

Zostava: R. Makara – Sloboda, Hažlinský, Baláž, Majer – Grohoľ, Spišák, Ondeček – M. Makara, Luč, Lukaček- Dolhý, M. Rusnák, P. Rusnák

 cactus_final.jpg

Na druhý zápas nastúpil Bardejov s niekoľkými zmenami v zostave a už oveľa zodpovednejšie, čo sa prejavilo aj na konečnom výsledku, kedy prevýšil svojho súpera najmä v druhej tretine. Na ďalší víkend, tak môže spečatiť postup medzi najlepšiu štvoricu súťaže.

 

HBC Knights Cactus Bardejov – HBC Eagles Prešov  3:2  (2:0, 1:1, 0:1)

Góly: M. Rusnák 2, Grohoľ – Mar. Hudák, Liba 
Vylúčenia: 3:1 

Využitá pr.hra: 0:1  

Stav série: 1:0 

Zostava: Zajac – Tipul, Duhan, Majer, Baláž, Sloboda, Hnát – Grohoľ, Spišák, Lukaček – Makara, Luč, Šellong- Dolhý, M. Rusnák, P. Rusnák

(19:55, D. Spišák)

 

MC Sport1 – kópia.jpg

Diskusia
Pridať komentár