Kľušovský pohár v biliarde pokračoval ďalším kolom

4x
22. Apríl 2017

 Na programe bolo druhé kolo

Reportáž

 

V Kľušove sa uskutočnilo druhé kolo kľušovského pohára v biliarde v hre číslo deväť na striedavý rozstrel. Zišlo sa dvanásť hráčov, ktorí zohrali ďalší kvalitný turnaj. Najprv sa odohrali zápasy v skupinách, nasledovalo semifinále a finále.

Turnaj priniesol kvalitné zápasy a aj na tomto turnaji sa ukázalo, že hráči sa v biliarde zlepšujú každým zápasom. Predstavili sa súťažiaci z celého východného Slovenska, zastúpenie mali aj domáce kluby z Bardejova a Kľušova. V semifinále hranom na šesť víťazných frejmov si sily zmerali Michal Frank a Pavol Pillár a v druhom zápase Martin Kendra a Zoltán Lukáč.

Frank porazil Pillára 6:3 a Kendra vyhral nad Lukáčom 6:2. Vo finále porazil Martin Kendra juniora Michala Franka a stal sa víťazom druhého kola kľušovského pohára a pripísal si plný počet bodov do celkového poradia. V ňom vedie Filip Malaník pred Martinom Kendrom a Michalom Frankom.

Kľušovský pohár sa hrá počas šiestich turnajoch. Dvakrát ide o hru číslo osem, dvakrát deväť a dvakrát desať. Po šiestom turnaji sa body spočítajú a kto ich získa najviac, stane sa víťazom kľušovského pohára. Tretie kolo je naplánované na koniec mája a štvrté na začiatok júla.

(21:50, L. Urbán)

 

pizza_roberto (2).jpeg

Diskusia
Pridať komentár