Priamy prenos - Partizán Bardejov - Slovan Bratislava

19x
21. Apríl 2017

Partizán Bardejov - Slovan Bratislava

Priamy prenos začne krátko pred 14:30 hod. 

 

Iba stopercentný výkon stačiť nebude

Pred nami je 13. kolo 1. ligy žien, ktoré nám môže výrazným spôsobom napovedať, kto sa stane majstrom Slovenska v 1. lige žien vo futbale. Sme ochotní posúvať svoje hranice.

Akákoľvek dlhá cesta sa začína jediným krokom. Svoj cieľ, ktorý sme si dali pred začiatkom tohto súťažného ročníka berieme ako záväzok. Niečo, čo chceme a musíme naplniť. Čo tam potom, že sme niekoľkokrát spadli a neuspeli. Hlavné je, že sme sa zdvihli o jeden krát viac ako sme boli zrazení k zemi. Úspešní nedovolia, aby im prekážky zabránili v dosiahnutí cieľa.

Čo k nášmu súperovi, ŠK Slovan Bratislava? Medzi východným a západným Slovenskom panuje dlhodobá rivalita takmer asi vo všetkom. Nedokážem sa zodpovedne vyjadriť, čo za tým môže byť. My východniari sme plní energie, dokážeme sa skvelo zabávať. Máme to vrodené od Boha, že sme my takí úžasní a preto nás majú asi v Bratislave tak radi.

Po 12. kole sme líder súťaže. Lídri sa lídrami nerodia, formujú sa. A formujú sa rovnako ako čokoľvek iné – tvrdou prácou. A to je tá cena, ktorú budeme musieť dnes zaplatiť, aby sme dosiahli náš cieľ, poraziť nášho dnešného súpera z Bratislavy. Iba sto percentný výkon stačiť nebude.

Nič človek nenadobudne ľahko. My ľahké cesty ani nehľadáme. Tie hľadá toľko ľudí, že sa po nich nedá prísť nikam. Za naše dievčatá vám, naším fanúšikom, ale môžem povedať:

„Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdá. Pôjdeme za hranice vlastných síl.“

Držte nám prsty! Partizán do toho!

(20:20, F. Kuľka, koordinátor ženského futbalu)

 

partizan april 17.jpg

 

Autoskola apríl.jpg

Diskusia
Pridať komentár