Partizánky sa na novom štadióne poriadne zapotili, no dôležité tri body ostali doma

11x
03. Apríl 2017

Dôležitá výhra

Reportáž

 

Prvá futbalová liga žien mala počas víkendu na programe jedenáste kolo. Partizánky v nedeľu na hlavnom štadióne v Bardejove hostili suseda tabuľky, Žilinu.

Na Bardejovčanky čakal tretí náročný zápas v priebehu týždňa, keď sa najprv predstavili v Nitre, kde vyhrali 4:0 a v strede týždňa zvíťazili v semifinále Slovenského pohára nad Myjavou taktiež 4:0.

Od začiatku sa hral rýchly a kombinačný futbal na oboch stranách. I keď úvodné minúty patrili Žiline, z gólu sa radovali domáce hráčky, keď v deviatej minúte skóre otvorila reprezentantka Mikolajová. Aj v ďalšom priebehu sa bolo na čo pozerať a oba celky predviedli kvalitnú hru, ktorá znesie prísne kritériá.

V prvom polčase ďalší gól už nepadol.

Po zmene strán sa znova hra prelínala z jednej strany na druhú. Bardejovčanky sa postupne ocitli v troch vyložených šanciach, no gól nestrelili. Na druhej strane boli Žilinčanky nebezpečné, keď dostali až príliš veľa priestoru. S pribúdajúcimi minútami postupne domácim začali odchádzať sily, čo hostkám hralo do karát. Gól však nevedeli streliť. Keď sa už zdalo, že domáce vyhrajú najtesnejším rozdielom, poisťujúci gól pridala v osemdesiatej deviatej minúte Havranová. Partizánky porazili Žilinu 2:0 a v tabuľke majú stále zhodný počet bodov ako Slovan Bratislava.

Viac sa už dozviete z priloženej reportáže.

(19:10, Z. Šinaľová, j)

 

future plagat.jpg

1240
Diskusia
Pridať komentár