Skvelá správa z Myjavy, Bardejov je už jednou nohou vo finále Slovenského pohára

5x
01. Apríl 2017

Bardejovčankám sa znova darilo

Reportáž zo zápasu Myjava - Bardejov

 

Uprostred tohto týždňa vycestovali prvoligové futbalistky Partizána Bardejov na úvodný semifinálový duel do Myjavy. Obhajca Slovenského pohára, Bardejov, bol pred zápasom favoritom, domov si chcel odviesť priaznivý výsledok pred odvetou.

Úvod duelu vyšiel Partizánkam nad očakávanie a už v piatej minúte skóre otvorila Havranová. Na hlavnom myjavskom štadióne sa po góle hralo zo strany na stranu, no viac z hry mali hostky. Druhý presný zásah videli diváci v 33. minúte a opäť sa strelecky presadila reprezentantka Havranová.

Druhý polčas priniesol podobný priebeh ako prvý. Myjavčanky viackrát pohrozili hlavne z rohových kopov. Obrana Bardejova však pracovala efektívne a pokúšala sa zakladať rýchle protiútoky. Po hodine hry už na rozdiel troch gólov zvyšovala kapitánka Mikolajová a o niekoľko minút po peknej akcii na konečných 4:0 upravila Bochinová.

Bardejovčanky po vysokom víťazstve sú jednou nohou vo finále. Odveta je naplánovaná na devätnásteho apríla. V druhom semifinálovom súboji vyhral Slovan Bratislava nad Šaľou 2:0.

Viac sa už dozviete v priloženej reportáži.

 

Celý zápas Myjava - Bardejov

 

Už v nedeľu v rámci dvanásteho kola Bardejov privíta na domácom novozrekonštruovanom štadióne celok Žiliny. Od 14.30 hod. sa na ihrisku predstavia ženy a po nich na trávnik vybehnú juniorky. Cez polčas prebehne tombola, v ktorej bude desať cien. Zároveň na našom facebooku môžete súťažiť o darčekový kôš. 

(21:40, Z. Šinaľová, j)

 

partizan bj 2.jpg

 

Bilingvál-leták-1.jpg

1239
Diskusia
Pridať komentár