Futbalisti nový štadión pokrstili bezgólovou remízou

2x
26. Marec 2017

Tisíc šesto divákov gól nevidelo

fut bj pp (1).JPG

V súboji nový hráč Bardejova Romulo Silva Santos (v červenom)

 

V prvom jarnom zápase, zároveň v poslednom v základnej časti, privítali futbalisti Partizána Bardejov na zrekonštruovanom štadióne celok Popradu, ktorý na diaľku bojoval so Zvolenom o postup do nadstavby. Bardejovčania práve po prehre vo Zvolene chceli pred početnou návštevou získať tri body a pokrstiť nový štadión výhrou.

Úvod duelu vyšiel lepšie domácim a súpera zatlačili. Gól nepadol a tak sa k slovu dostali aj hostia, no Novák bol pozorný. Rušno bolo ešte v závere prvého dejstva, no útočníci mierili nepresne. Na oboch stranách a tak prvý polčas gól nepriniesol.

V druhom dejstve, podobne ako v prvom, vyšiel úvod domácim, no ani na dvakrát sa nedokázali presadiť. Hamuľak najprv mieril vedľa a následne Makela loptu zle zasiahol. Dvadsať minút pred koncom mal Partizán ďalšiu šancu, a i keď bol brankár Popradu prekonaný, zastúpil ho spoluhráč Peciar a loptu poslal do bezpečia. O niekoľko minút sa do šance dostal aj Grohoľ, ale gól z toho nebol. V záverečných minútach mali znova viac z hry Bardejovčania, avšak gól nestrelili. Zápas sa skončil nerozhodne 0:0.

 

Partizán Bardejov – FK Poprad 0:0 (0:0)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Novák – Andraščík, Šosták, M. Jacko, Belunek, Verčimák, Horodník (87. Patarocha), Ivanko-Macej (65. Pyda), Grohoľ, Makela, Hamuľak (74. Santos)

Zo zápasu vám prinesieme reportáž. 

 

fut bj pp (2).JPG

Podľa domáceho kormidelníka mohol Bardejov vyhrať aj 4:0

 

Povedali po zápase: 

Tréner Jozef Kukulský zápas okomentoval takto: „Zápasu chýbali góly. Bol to kvalitný zápas pre mňa, obe strany sa snažili hrať útočne, boli niektoré chybičky krásy, finalizácia nebola dotiahnutá. Obaja sme chceli vyhrať, bol to férový zápas, diváci si prišli na svoje. Ďakujem, že prišli. Chcel by som popriať Popradu, aby v tej baráži uspeli a aby druhú ligu dohrali. Majú silný káder. Mojim chlapcom chcem poďakovať za celú jesennú časť. Teším sa na nadstavbovú časť, chlapci to potrebujú, sú mladí. V šestke sme zaslúžene.“ 

Hosťujúci kormidelník František Šturma povedal: „Bol to remízový zápas. Od začiatku to bolo opatrnejšie. Chceli sme vyhrať, zaistilo by nám to prvú šestku. Sklamaný som z prvých 25 minút, neboli sme odvážni, netlačili sme sa do zakončenia. Mali sme aj šance, také zlomové, mohli sme streliť gól. Bardejov v druhom polčase mal tiež 2 šance. Futbal je o góloch. Snažili sme sa, ale snažili sme sa asi málo.“

(18:20, j, foto: P. Cingel)

 

BADUM.jpg

1234
Diskusia
Pridať komentár