Rodiny vykorčuľovali na bardejovský zimák

9x
25. Marec 2017

ahoj reklama marec.jpg

 

HK Bardejov daroval mládeži výstroje

Reportáž

 

Na zimnom štadióne sa uskutočnilo podujatie pod názvom Rodina na ľade. Organizátorom bol Hokejový klub Bardejov v spolupráci s predsedom okresnej rady Slovenskej národnej strany v Bardejove Pavlom Goriščákom.

Cieľom akcie bolo pritiahnuť na ľad celé rodiny, dospelých i deti, zasúťažiť, zrelaxovať a oddýchnuť si. Takisto klub HK Bardejov odovzdaním piatich kusov výstroje podporil mládežnícky hokej v Bardejove.

Na ľad počas troch hodín vykorčuľovali stovky nadšencov. Nechýbali ani rozmanité zručnostné súťaže na vopred pripravených stanovištiach. Za splnenie úloh získali korčuliari lístky a tie si vymenili za rôzne odmeny. O chutné občerstvenie sa postaral Klub žien SNS Marína. Organizátori boli s celou akciou spokojní, veď zaplnený ľad bol toho dôkazom.

Okrem rôznorodých aktivít pre najmenších sa na ľade prezentovali mladé Bardejovské krasokorčuliarky. Hokejový klub Bardejov má dobrú spoluprácu s mládežníckym klubom a do budúcna by chceli spolu zorganizovať viac podobných podujatí. Veď samotnou víziou klubu je seniorský hokej stavať práve na domácich odchovancoch a ako povedal Pavol Goriščák, ktorý je zároveň prezidentom HK Bardejov, je našou povinnosťou vytvárať čo najlepšie podmienky pre budúcnosť našej mládeže.

(17:25, M. Luxová)

 

ceská hospoda.jpg

1231
Diskusia
Pridať komentár