Bardejovčania porazili aj Prešov a dostali sa na prvé miesto

5x
25. Marec 2017

ahoj reklama marec.jpg

 

Bardejovčania už lídrom

hokejbal po-bj (8).jpg

Bardejovčania sa tešili z ďalšej výhry

 

Súperom rytierov bol tím, na ktorého súpiske sa nachádza niekoľko známych mien aj pre fanúšika bardejovského hokeja (Chovan, Marton, Renčok), no favoritom na papieri boli hokejbalisti z Horného Šariša. Na papierové predpoklady sa však nehrá, čo potvrdil Potoček úvodným gólom pre Stemarc.

To bol potrebný budíček pre druhý tím tabuľky a ešte v tom istom striedaní vyrovnal strelou od modrej Tipul a na neho o pár minút neskôr nadviazal strelou z diaľky Hnát. Druhá tretina už prebiehala v réžii Bardejova, ktorý po góloch Spišáka a Šellonga viedol 4:1. V tretej časti, ešte zdramatizoval zápas gólom v presilovej hre Marton, no Knights si už vedenie postrážili a poistku do prázdnej brány pridal pred koncom zápasu Makara.

Naši hokejbalisti sa týmto víťazstvom dostali na čelo tabuľky a svoj najbližší zápas odohrajú už dnes, v sobotu 25.3. proti Dukle Svidník.

cactus_final.jpg

 

HBC STEMARC Prešov - HBC KNIGHTS CACTUS Bardejov 2:5 (1:2, 0:2, 1:1) 
Góly: Marton, Potoček - M. Makara, Tipul, Hnát, Spišák, Šellong
Vylúčenia: 4:3
Gól v oslabení: 0:1

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Zajac - Tipul, Duhan, Majer, Kaščák, Baláž, Hnát - Grohoľ, Spišák, Šellong - Lukaček, Lúč, Makara M. -  Dolhý, Vozarský, Rusnák P.

tabulka.jpg

Aktuálna tabuľka

(10:35, dd)

 

ceská hospoda.jpg

1230
Diskusia
Pridať komentár