Judo Club Bardejov s tromi medailami z turnaja vo Francúzsku

18x
24. Marec 2017

ahoj reklama marec.jpg 

Najlepší výkon podal Daniel Mlynarič

17103623_1408364982521056_3484178242029080186_n.jpg

Džudisti sa predstavili na turnaji vo Francúzsku

 

Skvelá silne obsadená súťaž s medailami pre náš klub, perfektný výlet aj celý pobyt so skvelými ľuďmi. Naša 10 členná výprava sa prvýkrát zúčastnila na turnaji, kde sme sa presúvali letecky z Krakowa do Lyonu. Naši francúzski priatelia sa o nás postarali perfektne. Bývali sme vo francúzskych rodinách, kde sme mohli zažiť nefalšovanú francúzsku atmosféru a nesmiernu pohostinnosť.

Samotný turnaj mal vynikajúcu úroveň o čom svedčí výborná účasť 1 050 judistov z 9 krajín. Samotné Francúzsko tvorí európsku judistickú špičku, kde je evidovaných 1 000 000 judistov a na takýchto turnajoch je veľmi ťažké presadiť sa. Aj napriek takej veľkej konkurencii Judo Club Bardejov dokázal vybojovať tri medaily a dve umiestnenia tesne pred medailovými stupňami. Najlepší výkon podal Daniel Mlynarič, ktorý ako dorastenecký reprezentant Slovenska potvrdil svoje kvality a vo svojej váhovej kategórií do 66 kg nedal súperom žiadnu šancu. Daniel sa postupne prebojoval cez šiestich súperov, ktorých zdolal pred časovým limitom. Zisk zlata ocenili aj samotní francúzski fanúšikovia.

Ďalšie dve medaily pridali naše mladšie žiačky Tereza Vaneková a Božidara Macečková, ktoré zápasili v kat. mladších žiačok do 32 kg. Božidarka sa dostala až do finále, kde podľahla skúsenejšej francúzske. Striebro v Božkinom prípade je skvelé, pretože Božka je ešte mini žiačka a tu sa dokázala presadiť medzi staršími pretekárkami. Terezka Vaneková taktiež podala výborný výkon, kde podľahla Francúzke v semifinále, ale v boji o tretie miesto nedala súperke žiadnu šancu.

Ďalší naši členovia Alex Madera /ml.ž,34 kg/ a Oliver Vozarský /ml.ž, 30kg/ mali veľmi ťažké kategórie, Alex 36 účastníkov a Oliver 25 účastníkov. Chlapci statočne bojovali, čo znamenalo, že vyhrali 4 zápasy a 2 prehrali, čo im prinieslo 9. a 7. miesto. Ďalší naši dvaja pretekári, Branislav Hanudeľ a Tobias Hudak, nedosiahli na umiestnenie, ale aspoň nazberali cenné skúsenosti. Všetkým zúčastneným členom patrí poďakovanie za podaný výkon.

Veľké poďakovanie patrí naším francúzskym a poľským priateľom, bez ktorých by sa naša úspešná výprava len ťažko zrealizovala. Ďakujeme.

(17:00, J. Arendáč)

 

Kat house

http://ahoj.tv/firmy/detail/kat_house_caffe_bar.html

kat house (1).jpg

1227
Diskusia
Pridať komentár