ŠK Milénium 2000 si trúfa vyššie v tabuľke

10x
19. Marec 2017

Spoliehajú sa na študentov a pracujúcich

bj fut.jpgV skupinovej 3. lige Bardejovská Nová Ves sa pripravovala z deviateho miesta v tabuľke po jesennej časti. Reorganizácia sa dotkne aj nižších súťaží, nedá sa s istotou predpovedať koľko mužstiev zostúpi.

V klube už tradične sa musia popasovať s tými hráčmi, ktorí študujú na stredných či vysokých školách. Zabezpečiť ich účasť na tréningoch je problematické. Podobne je to so skupinou pracujúcich, a tak ako po iné roky, aj teraz niekoľkí odišli za prácou.

Tréner František Šott mladší to musí riešiť za pochodu: „Odišli Mihaľ, Jaš a Mihaľov a môže sa stať, že sa tak rozhodne ešte niekto. Preto sa musíme spoliehať na odchovancov. Do prípravy sme zaradili dorastencov, Kaščáka, Maxima a Štefančina, ktorí už dostávali príležitosť. Na hosťovanie z Partizána zostal akurát Ľalík. Strelecky sa nám v príprave darilo. Na hrote dal niekoľko pekných gólov aj v jeseni Piľár, no očakávam, že pridajú sa ďalší. Keď sa nám bude dariť aspoň tak ako v prvej časti, môžeme pomýšľať o umiestnení v prvej polovici tabuľky.“

 

Súpiska:

Martin Jendroľ, Dušan Molčan – Šimon Kaščák, Ladislav Stachura, Martin Vasiliak, Marián Valkučák, Tomáš Kiseľ, Mári Macečko, Mário Jančošek, Jakub Fiľakovský, Stanislav Haniš, František Šott, Tomáš Virgala, Andreas Kyjak, Stanislav Piľár, Róbert Ľalík, Agya Mihály Félix.

(16:55, šč)

 

nadstavba.jpg

Diskusia
Pridať komentár