Bardejovskí mládenci v minilige bez straty bodu

40x
17. Marec 2017

Stále bez straty bodov

Miniliga,U9 029.JPG

Mladí futbalisti spolu s trénermi

 

Futbaloví prípravkári Partizána U9 opäť ukázali,  že vo svojej kategórii  patria medzi najlepších. V minilige vedú tabuľku bez straty bodu, na zimných turnajoch obsadzujú pravidelne prvé miesta a tak tréneri hľadali súperov aj v iných regiónoch.

Výbornou príležitosťou na overenie výkonnosti bol medzinárodný turnaj v Korni. Hralo sa v modernej hale na ihriskách s trávnatým  povrchom. Turnaja sa zúčastnilo 16 družstiev zo Slovenska a Česka. Hralo sa v dvoch skupinách po 8 a prvé dve družstvá postupovali do finálovej časti. Už v základnej skupine dali zverenci trénerov P. Hopka a M. Jacka jasne najavo, že na turnaj neprišli byť len do počtu. Zvíťazili vo všetkých siedmich zápasoch a bez problémov postúpili do finálovej skupiny.

Výsledky Partizána v základnej časti turnaja: Partizán – FŠ R. Hanko 3:0 góly: Stoják, Siciarek, Olšavský, Partizán -FC Petržalka 4:0 góly:  Pavličko 2, Olšavský, Vašičkanin, Partizán - FC Devin Nová Ves 10:0, góly:  Pavličko 3, Šimco a Stoják 2, Lešková, Vašičkanin, Siciarek,   Partizán -Mšk Púchov 7:1, góly:  Vrábel 2, Pavličko, Hohoš, Siciarek, Jonov, Stoják,  Partizán - MŠK Žilina 4:0, góly: Žarnovský, Pavličko, Oľšavský, Šimco, Partizán - FK Třinec 5:0, góly: Pavličko 2, Jonov, Žarnovský, Stoják, Partizán  - Tatran Turzovka 7:0, góly: Pavličko 3, Šimco, Oľšavský, Fek, Siciarek

Ani v bojoch o umiestnenie to nebolo ináč. Mladí „Partizáni“ súperom opäť nedali šancu a po výsledkoch Partizán - FK Dúbravka 3:0, góly: Vrábel, Hohoš, Siciarek, Partizán - Fomat Martin 4:0, góly: Pavličko 3, Vašičkanin si zaslúžene prevzali pohár pre víťazov.

Turnajová bilancia Partizána je pozoruhodná. Vo všetkých deviatich zápasoch zvíťazili, nastrieľali  47 gólov a dostali len jeden.

V Korni Partizán Bardejov reprezentovali: Paulo,  Boháč, Hohoš, Šimco, Vrábel, Siciarek, Pavličko, Žarnovský, Vašičkanin, Jonov, Fek, Stoják, Siciarek a Lešková.

Tréner U9 Peter Hopko: „Chcem sa chlapcom poďakovať za vzorné reprezentovanie klubu  i nášho mesta. Výsledky tešia, ale nie sú v tejto vekovej  kategórii smerodajné.  Podstatné je, aby  na sebe ďalej pracovali v tréningovom procese a postupnými krokmi stúpali po dlhom futbalovom schodisku čo najvyššie.  Poďakovanie tiež patrí všetkým, ktorí akokoľvek pomohli k tomu, že sme sa tohto turnaja mohli zúčastniť.“ 

(19:55, P. Cingel)

 

card club 2-2017.jpg

Diskusia
Pridať komentár