Do Bardejova prichádza šikovná futbalistka Gréta Hviščová

49x
04. Marec 2017

Partizánky posilňujú

17124923_10207011115991306_536740563_n.jpgFutbalistky Partizána Bardejov naďalej pokračujú v príprave na odvetnú, jarnú časť prvej futbalovej ligy. Okrem trénerov a hráčok nezaháľa ani vedenie klubu a aktívne sleduje prestupový trh, aby svoje družstvá čo najlepšie doplnili pred rozhodujúci bojmi o titul.

„Dobrou komunikáciou v klube vytvárame jasne nastavené pravidlá a dobre formulované vízie. Spôsob, akým v klube pracujeme, tak možno označiť za kľúčový faktor a najväčšie aktívum, akým disponujeme. Život nás učí, že úspech si vyžaduje tvrdú prácu. A my za našimi dievčatami nechceme a ani nemôžeme zaostávať.

Už dávnejšie sme avizovali, že pri prvej možnosti angažovať kvalitnú slovenskú hráčku, tak aj urobíme. Hovoríme o hráčke, kde je reálne preukázateľné, že na klubovej úrovni v predchádzajúcom klube toho veľa dokázala, čo rozhodne nebola jednoduchá záležitosť sa presadiť.

V doterajšej futbalovej kariére zažila viacero mimoriadne úspešných sezón, a preto sme pevne presvedčení, že jej angažovanie je dobrou voľbou a krokom vpred nielen pre náš klub, ale aj pre samotnú hráčku. Pôjdeme spoločne vpred krajším zajtrajškom. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať hráčku kvalít, aké má Grétka Hviščová.  Svojimi skúsenosťami nám určite pomôže,“ prezrádza vedenie klubu.

Do posledných prestupových dní je ešte ďaleko. Klub naďalej pracuje na posilnení družstiev o hráčky, ktoré sa pobijú práve za Partizán. Športový prezident klubu Alexander Tyč sa stretáva s ďalšími potenciálnymi hráčkami.

 

SPOLU BUDEME SILNEJŠÍ! 

Aj Vy sa môžete stať súčasťou futbalovej rodiny a to poukázaním 2% zaplatenej dane z príjmov za rok 2016. Finančné prostriedky budú použité na zlepšenie podmienok trénovania talentovanej mládeže a to zakúpením tréningových pomôcok.

 

TLAČIVÁ A ČASOVÉ LEHOTY POTREBNÉ K POUKÁZANIU PODIELU ZAPLATENEJ DANE

Fyzické osoby – zamestnanci: 
1. Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti
2. Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby
Tlačivá:  VYHLÁSENIEPOTVRDENIE (prípadne si ich môžete vyzdvihnúť osobne na sekretariáte Partizána Bardejov)

Možnosti doručenia tlačív: 

- poštou na adresu ŠK Partizán Bardejov Ženy, Družstevná 1, 085 01 Bardejov
- osobne na sekretariát klubu
- osobne na Daňový úrad podľa Vášho bydliska a kópiu zaslať na mailovú adresu: zeny@partizanbj.sk

Obe tieto tlačivá je potrebne doručiť najneskôr do 30.4.2017.

Právnické osoby: 

Vyplnia v daňovom priznaní k dani z príjmov právnickej osoby IV. časť – Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov právnickej osoby.

(17:20, j)

 

BB breisky mar 2017.JPG

Diskusia
Pridať komentár