Hokejistom Bardejova sa sezóna skončila

2x
24. Február 2017

Sezóna sa pre Bardejov skončila

Reportáž

 

Hokejisti HK Bardejov ukončili premiérovú sezónu v druhej hokejovej lige prehrou 6:8 s tímom Púchova. V poslednom zápase sa hral vyrovnaný hokej, hra sa prelievala z jednej strany na druhú, divákov potešili aj strelené góly.

Úvodu duelu vyšiel lepšie hosťom a po dvoch góloch Zemka v siedmej minúte vyhrávali 2:0. No v prvej tretine Bardejov vyrovnal, keď sa presadili najprv Leščišin a po ňom aj Fellegi.

V prostrednej časti hry sa zopakoval rovnaký scenár z prvej dvadsaťminútovky a takmer v totožných časoch Zemko pridal ďalšia dva góly. Tri minúty pred klaksónom Lukaček znižoval na rozdiel jediného gólu.

V poslednej tretine už po polminúte Lukaček vyrovnával na 4:4 a o tri minúty Bardejov prvýkrát viedol, keď piaty gól zaznamenal Kotúček. Hostia síce dvoma gólmi naklonili misky váh na svoju stranu, avšak desať minút pred záverom Forgáč vyrovnal na 6:6.

Keď sa už zdalo, že o víťazovi sa nerozhodne v riadnom hracom čase, Púchov udrel a Furo prekonal brankára Mojdisa. Domáci vrhli všetky sily do útoku, no gólom do prázdnej brány deväť sekúnd pred záverom hostia potvrdili víťazstvo.

Púchov tak porazil Bardejov 2:0 na zápasy a to znamená, že Hornošarišania v premiérovej sezóne obsadili poslednú priečku v tabuľke.

(18:45, L. Urbán)

 

MC Sport1 – kópia.jpg

mc sport logo.jpg

 inzercia 2-2017.jpg

1206
Diskusia
Pridať komentár