Bardejovčania v kádri aj s vicemajstrom sveta

5x
23. Február 2017

V sobotu šláger kola

HBC KNIGHTS CACTUS Bardejov.jpgUž najbližší víkend (v sobotu 25.2. 2017) napíše svoju úvodnú kapitolu jarná časť 3b Prešovskej hokejbalovej ligy. Týka sa to aj hráčov Knights Bardejov, ktorí si zmerajú sily s hokejbalistami z Vranova nad Topľou a zápas možno označiť ako šláger kola.

Nazreli sme preto do kabíny Bardejovčanov a zisťovali sme, k akým pohybom v kádri došlo počas zimnej pauzy.

Najväčším úlovkom v prestupovom období je Sebo Kaščák, ktorý jeseň odohral v Košiciach a minulý rok reprezentoval Slovensko na Majstrovstvách sveta v Sheffielde v kategórii U16 a dopomohol k zisku striebornej medaily po finálovej prehre s Kanadou. Po skončení hokejovej sezóny sa k tímu pripojili aj niekoľkí bardejovskí hokejisti na čele s kapitánom Marcelom Tipulom. Posilou do obrany, ktorá sa doťahuje v posledných dňoch, je Richard Majer, hrajúci momentálne juniorskú hokejovú extraligu v Spišskej Novej Vsi (predtým v Liptovskom Mikuláši a bratislavskom Ružinove).

Pár hráčov trápia zdravotné problémy, prípadne majú pracovné povinnosti, ktoré im nedovoľujú sa naplno venovať hokejbalu.
Zimná príprava prebiehala kvôli počasiu len v posilňovni a v športovej hale, tento víkend tak bude ostrou previerkou priamo na ihrisku. Hokejbalový víkend zavŕšia Bardejovčania nedeľňajším turnajom vo Svidníku.

(18:20, DD)

 

cactus_final.jpg

Diskusia
Pridať komentár