Bardejovčanky sa na týždeň presťahovali do Prahy

24x
19. Február 2017

 Mikolajová našla recept na družstvá spoza Moravy

bardejovcanky.jpgFutbalistky Partizána Bardejov v príprave na jarnú časť ligy absolvovali týždenné sústredenie v metropole Českej republiky. Bardejovčanky počas tohto obdobia absolvovali tri prípravné stretnutia s veľmi kvalitnými tímami.

Liberec, ktorý skončil v českej lige štvrtý, porazili dievčatá 2:1 (1:0), keď oba góly zaznamenala Mikolajová. V zápase proti Plzni sa zrodilo víťazstvo 3:1 (2:0), piaty tím porazili ženy po dvoch góloch Mikolajovej a jednom Bochinovej. S Duklou Praha (šieste miesto) sa rozišli po remíze 1:1, gól strelila Mikolajová.

Okrem prípravných zápasov a tréningového procesu mali Partizánky k dispozícii plaváreň, pozreli si prípravné stretnutie mužov Sparta Praha – MŠK Žilina, navštívili centrum Prahy a nezabudli ani na regeneráciu.

Bardejovčanky si tak urobili dobré meno aj v Česku. Najbližšie ich čaká niekoľko regenerácii a odvetný duel s poľským majstrom Medyk Konin.

 

V Prahe zanechali veľmi dobrý dojem

„Za obdobie 6 dní ženy odohrali 3 prípravné zápasy a absolvovali 6 tréningových jednotiek. V každej tréningovej jednotke bola časť obsahujúca na herné zameranie, ktoré smerovalo k skvalitneniu nášho herného prejavu ako aj k odstraňovaniu nedostatkov, ktoré nám odhalili súperi v jednotlivých zápasoch. I keď výsledky v tejto fáze hry nie sú dôležité, dievčatám patrí poďakovanie za ich prístup k
plneniu si ich povinností v doterajšom tréningovom procese ako aj v odohraných zápasoch.

Doterajší priebeh prípravy naznačuje, že zvolená cesta medzinárodnej konfrontácie je správna. V Prahe sme našli výborné podmienky na hernú časť zimnej prípravy. Naše dievčatá zanechali v Prahe veľmi dobrý dojem.  Dievčatá sa mohli z doterajších duelov v príprave presvedčiť, že pri dobrom tréningovom procese v klube aj na Slovensku môžu byť takéto hráčky súčasťou budúcich výberov A družstva žien. Liga nám ukáže, ako zúročíme skúsenosti zo zápasov, ktoré v príprave odohráme s kvalitnými družstvami,“ prezradil koordinátor ženského futbalu v Bardejove František Kuľka.

Sústredenia sa zúčastnili tieto hráčky: Timea Gyomraiová, Denisa Mochnacká, Júlia Pivovarníková, Tamara Gmitterová, Maja Dimitrijević, Aneta Semhricová, Veronika Galarovičová, Diana Lemešová, Tímea Bochinová, Mária Mikolajová, Michaela Mazurová, Monika Havranová, Daniela Hovancová, Jana Vajdová, VIktória Kubová, Alexandra Tejová, Henrieta Vaľušová, Klaudia Vataščáková, Nikola Vagaská

(18:40, j)

 

Bersicomp.jpg

 inzercia 2-2017.jpg

Diskusia
Pridať komentár