Oslabené Bardejovčanky nestačili na svoje súperky

3x
09. Február 2017

Oslabené juniorky na súperky nestačili

Zostrih zo zápasu Zvolen - Bardejov

 

Tretím kolom odštartovali v sobotu 4.2.2017 nadstavbové zápasy v kategórii junioriek. Bardejovčanky sa predstavili vo Zvolene a v Starej Turej. Hráčky BKM nastúpili v oklieštenej zostave, keď hralo iba sedem dievčat.

„Smola, ktorá sa lepí od začiatku sezóny na toto družstvo naďalej pokračuje. Po odchode Ratvajskej (hosťovanie v Spišskej Novej Vsi), škaredom zranení ruky Prokopovičovej ešte pred nadstavbou časťou, problémami s kolenom u Ristvejovej a s členkom u Čupovej môžeme povedať, že Bardejovčanky nastupovali u súperov v polovičnej sile. Pokiaľ sily stačili, boli vyrovnaným súperom. Škoda, že mladý rozhodcovský pár vo Zvolene nezvládol zápas a značne sa podpísal pod výsledok i stav družstva. Súperovi boli dovoľované i nedovolené zákroky. V závere prišli fauly, museli sme zvoľniť obranu a po troch úmyselných koňaroch už nemal kto hrať,“ ohodnotil zápas vo Zvolene tréner Mojdis a popísal aj duel v Starej Turej.

„Hráčky sa však nevzdali. Prekonali bolesť a so sebazaprením vydali zo seba všetko. Dali 59 bodov a nedovolili súperovi dať stovku, o ktorú sa veľmi snažil. Ako sa ukázalo, tri juniorky na oveľa staršie a skúsenejšie družstvá nestačili. Dievčatá majú teraz mesiac na oddych, veríme, že sa dajú do odvety dokopy a súpera viac potrápia.“

Najbližšie sa kadetky BKM Bardejov predstavia v Spišskej Novej Vsi (11.2.) a v Ružomberku (12.2.)

(18:40, red, foto, video: zv-podujatia.sk)

 

astra foto (1).jpg

Diskusia
Pridať komentár