Futbalisti Bardejova v príprave remizovali s Prešovom

3x
02. Február 2017

Futbalisti Bardejova v príprave remizovali s Prešovom

16112621_1513754165334003_2422581630719407265_o.jpg

Bardejovčania remizovali v Prešove 2:2

 

V poradí štvrtý prípravný duel odohrali futbalisti Partizána Bardejov v Prešove, kde remizovali s prvoligovým Tatranom. Po prvom polčase vyhrávali 2:0, v druhom dejstve Šarišania vyrovnali na 2:2. Po zápase sme priamo v Prešove oslovili trénera Jozefa Kukulského.

 

Ako hodnotíte prípravný zápas s Prešovom?

Stále nám chýbajú zranení Staš, Verčimák, Hamuľak, Patarocha, v Ružomberku je na skúške Grohoľ. To nám nabúrava prípravu. Nemáme až taký kvalitný káder a týchto piatich hráčov nedokážeme rýchlo nahradiť. V stretnutí s Prešovom sme boli futbalovejší, kvalitnejší, ukázali sme dobrú prechodovú fázu a dali dva pekné góly, dokonca sme mohli ísť aj do trojgólového vedenia. V druhom polčase sme mali tiež šance, ale postupom času domáci prevzali iniciatívu. My sme prestriedali a tí chlapci nedosahujú kvalitu ani na druhú ligu, nie, že by mohli konkurovať Tatranu Prešov, ktorý v závere zápasu zaslúžene vyrovnal. My sme už futbalovo nestíhali, spokojný som s prvým polčasom.

 

Nastúpili do stretnutia aj nejakí noví hráči? Na akých postoch by ste potrebovali doplniť káder?
Do zápasu nastúpil jeden nový hráč. Ide o skúseného stredového ofenzívneho futbalistu, ktorý hral prvú a druhú poľskú ligu, pôsobil aj v Českej republike. Na skúške je u nás od stredy minulého týždňa a necháme si ho tu ešte týždeň, potom sa rozhodneme, ako ďalej. Hráča na tento post, do stredu poľa, hľadáme pre prípad, že by odišiel Mišo Grohoľ.

 

Máte vyhliadnutých aj ďalších hráčov, ktorí prídu na skúšku?

Máme ešte nejakých futbalistov vo výhľade. V pondelok prišiel na tréning jeden útočník a s ním aj jeden stredový hráč.

 

Čo váš najbližšie čaká v rámci zimnej prípravy?

Celý týždeň budeme trénovať, v sobotu odohráme ďalší prípravný duel. Budúci týždeň pôjdeme na sústredenie do Bardejovských kúpeľov, kde odohráme jeden zápas, a to v utorok. Na sústredení strávime päť dní a trénovať budeme trikrát denne. V sobotu a v nedeľu budú mať chlapci voľno.

 

Čo bude najdôležitejšie vylepšiť, aby bol vstup do jarnej časti úspešný?

V prvom rade sa musia dať zdravotne dokopy hráči, ktorí sú piliermi, aby sme mohli hrať prípravné zápasy konečne kompletní. Pracovať treba na kondícii, hernom systéme a finalizácii. Prechodová fáza je dobrá, zlepšiť musíme zakončenie. Do polovičky februára musíme pracovať na kondičných restoch a silových veciach, to všetko spojíme s loptou. Ak sa budú zranení hráči dostávať do tempa pomalšie, dobehnúť budú musieť niečo aj bez lopty. Dôraz bude hlavne na prípravné stretnutia, chcem, aby sme ich odohrali v tempe a v kvalite, aby si hráči uvedomili, že každý zápas je pre nich posun dopredu.

(15:20, M. Baranová)

 

SuperCentrum Bardejov január 17.jpg

Diskusia
Pridať komentár