Do Bardejova prestupuje Viktória Mattová

35x
31. Január 2017

Futbalistky opäť proti poľskému súperovi

fut, ženy, príprava (2).JPG

Partizánky trénujú a hrajú prípravné zápasy pod holým nebom

 

Futbalistky Partizána Bardejov pokračujú v príprave na odvetnú časť. Ďalšie zápase odohrali opäť doma, tento raz sa na ihrisku predstavili už aj juniorky. Obe kategórie sa stretli so súperom MUKS Sokół Kolbuszowa Dolna. Najprv hrali juniorky, prehrali 1:3, následne ženy remizovali 1:1, keď v 76. minúte vyrovnávala Mikolajová.

Do Bardejova zavítala nová tvár. Z Humenného prišla Viktória Mattová. „Samotný transfer sa bude realizovať k 6.2.2017 z dôvodu plnenia si Viktóriiných povinností vo svojom materskom klube. Družstvo žiačok ŠK ŠTICH Humenné postúpilo na halové majstrovstvá SR žiačok do Púchova, kde v dňoch 4. - 5. februára 2017 odohrá finálový turnaj a bude bojovať o titul Majstra SR. Sme hrdí a poctení, že sa Viktória sama rozhodla pracovať na rozvíjaní svojho talentu krok po kroku ďalej v Partizáne Bardejov. Vedenie klubu sa rozhodlo realizovať prestup tejto mladej perspektívnej hráčky s veľkým talentom a futbalovým myslením. Po prvotnej adaptácii dostane priestor v našom juniorskom družstve. Veríme, že Bardejov bude pre Viktóriu novou výzvou,“ prezrádza vedenie klubu.

 

Reportáž z predchádzajúceho prípravného zápasu

 

Ženy:
Partizán Bardejov - MUKS Sokół Kolbuszowa Dolna 1:1 (0:1)
Gól Bardejova: 76. Mikolajová 
Gyomraiová – Pivovarníková (46. Vajdová), Hovancová (45. Gmitterová), Dimitrijević, Semhricová, Lemešová, Galarovičová, Bochinová, Mikolajová, Mazurová, Tejová (46. Vaľušová)

Juniorky:
Partizán Bardejov - MUKS Sokół Kolbuszowa Dolna 1:3 (1:0)
Gól Bardejova: Vataščáková

(17:40, j)

 

tvoj den.jpg

1188
Diskusia
Pridať komentár