Futsalisti Bardejova sa so súperom nemaznali, rozhodli hneď v úvode

3x
27. Január 2017

Bardejovčania porazili Starú Ľubovňu jednoznačne

Reportáž

 

Po prehre 7:10 s tímom Grizzly Košice hostili futsalisti Partizána Bardejov na domácej palubovke Starú Ľubovňu. Bardejovčania chceli potvrdiť stúpajúcu formu a získané tri body mohli pomôcť odlepiť sa z dna tabuľky.

Domácim vyšiel úvod duelu nad očakávania. Skóre otvoril už v druhej minúte Stachura, v štvrtej na 2:0 zvyšoval Kiseľ a v šiestej minúte tretí gól Bardejova pridal Voroňák.  Partizán v týchto chvíľach na palubovke dominoval. Keď Stachura v dvanástej minúte zaznamenal svoj druhý gól, zdalo sa, že je o výsledku rozhodnuté. No do polčasu dokázala Stará Ľubovňa streliť dva góly a vrátila sa do stretnutia.

 

Záver sa už len dohrával

V druhom dejstve raz útočili domáci, inokedy hostia. Brankári na oboch stranách museli byť pozorní. Ďalšie góly začali padať od 32. minúty. Piaty gól Bardejova zaznamenal kapitán Sališ, o minútu pridal aj šiesty a Partizán znova viedol o štyri góly. V 34. minúte hosťujúceho brankára prekonal Lazur a znova aj Sališ a o víťazovi bolo rozhodnuté. 

Hostia v závere skóre už len kozmeticky upravili, z domácich sa dokázal do streleckej listiny zapísať ešte Kiseľ. Bardejovčania po výhre 9:5 zaknihovali druhé víťazstvo v prebiehajúcom ročníku.

Domáci základ výhry postavili hneď v úvodných minútach. Ako sa ďalej ukázalo, práve rýchle góly zabezpečili dôležité tri body. Partizánov čakajú ďalšie ťažké zápasy, doma privítajú Zlato lux Košice a Prešov, predstavia sa v Humennom.  

Viac sa už dozviete v reportáži.

(19:35, L. Urbán)

 

hodinarstvo web.jpg AhojBardejov.jpg

1183
Diskusia
Pridať komentár