Do Bardejova zavítal pravidelný účastník Ligy majstrov

5x
25. Január 2017

V príprave proti kvalitným tímom

Reportáž

 

Druhý januárový týždeň odštartovali prvoligové futbalistky Partizána Bardejov zimnú prípravu na náročnú jarnú časť.  Stihli už odohrať dva zápasy, najprv sa predstavili v Poprade a počas víkendu doma privítali silný celok z Poľska – družstvo Medyk Konin, ktoré pravidelne hráva v Lige majstrov.

Káder žien ostáva pokope, prišla nová posila z Nových Zámkov M. Dimitrijevič. Vedenie klubu usilovne pracuje na ďalších príchodoch.

V nedeľu si Bardejovčanky sily zmerali s doposiaľ najsilnejším družstvom v histórii klubu. Práve ťažké zápasy by mali dopomôcť ženám v príprave na celky zo Slovenska, ktoré sa väčšinou v zápasoch proti Bardejovu iba bránia.

Viac sa už dozviete v reportáži.

 

Partizán Bardejov – Medyk Konin 2:14 (1:7)

Góly Bardejova: Mazurová, Pivovarníková

Koordinátor ženského futbalu v Bardejove F. Kuľka po zápase povedal: „Som veľmi rád, že som sa mohol tohto zápasu zúčastniť osobne. Naše dievčatá mohli vidieť a zažiť na vlastnej koži fantastickú futbalovú školu. Sme na správnej ceste. Jediná cesta je hrať ťažké zápasy s medzinárodnou konfrontáciou. Súper mal vynikajúcu hru v krídelných vertikálach s perfektnou finalizáciou. V hre súpera bolo vidno množstvo automatizmov sprevádzaných prvkami dnešného moderného futbalu. Zaujal ma taktiež vysoký pressing súpera na našej polovici ihriska. Bolo sa teda načo pozerať, tento zápas som si naplno vychutnal a užil. Zápas bol z oboch strán útočný, jazdilo sa hore dole s pomerne slušnou medzihrou aj z našej strany.“

(18:20, L. Urbán)

 

jazykova skola1.jpg

1181
Diskusia
Pridať komentár