Hokejisti zápasom proti Sabinovu ukončili základnú časť, po neuveriteľnom priebehu vyhrali 9:8

3x
21. Január 2017

Ďalší neuveriteľný zápas v Bardejove

HK Bardejov.jpgPosledným kolom pokračovala základná časť druhej hokejovej ligy, skupiny východ. Bardejovčania sa po dlhom čase predstavili na domácom ľade, v zápase 18. kola hostili celok zo Sabinova.  Pred týmto duelom patrila Bardejovu posledná priečka, hostia boli o dve priečky vyššie.

Zaujímavý a vyrovnaný zápas sa hral od začiatku. Už v druhej minúte padol prvý gól, keď sa presadil Lukaček. Domácim úvod zápasu vyšiel a o niekoľko sekúnd Leščišin zvyšoval na 2:0.

Po piatich minútach hostia prvý raz prekonali domáceho gólmana a po siedmych minútach už bolo vyrovnané, keď hostia využili dvojnásobnú presilovku. V čase 8:24 hostia udreli aj po tretí raz a s HK to vyzeralo zle. Strelec Renčok v jedenástej minúte vyrovnával a hralo sa odznova. V závere prvej tretiny, bohatej na góly, sa presadil aj hosťujúci Pavlovský a Sabinov šiel do šatní s jednogólovým vedením.

V prostrednej časti hry padli už iba štyri góly. Renčok vyrovnal, no Pavlovský poslal Sabinov opäť do vedenia. Bortňák už na 4:6 zvyšoval na začiatku 29. minúty. Po asistencii najlepšieho domáceho hráča Renčoka pohotovo znižoval Lukaček a tak pred poslednou tretinou bolo všetko otvorené.

 

Rozhodla posledná tretina

V záverečnej dvadsaťminútovke Goffa pridal siedmy gól Sabinova, avšak v čase 51:37 Forgáč opäť doťahoval skóre, asistenciu si pripísal Demjanovič.  Neuveriteľný priebeh pokračoval, na tabuli svietil čas 53:40 a Leščišin vyrovnával na 7:7. Čas 57:10 a Chovan ôsmym gólom poslal hostí do vedenia, no o pol minútu Forgáč druhým gólom (v presilovke) vyrovnal už na 8:8. V čase 59:17 Renčok predsa len dokázal skórovať v presilovke a strelil víťazný deviaty gól Bardejova.

Bardejovčania tak po úžasnom výkone a otočení nepriaznivého skóre porazili Sabinov o jeden gól a získali tri body do tabuľky. Po skončení základnej časti však skončili na poslednom mieste. Nasledovať bude nadstavba o umiestenie. 

 

HK Bardejov – HK Sabinov 9:8 (3:4, 2:2, 4:2)

Góly: 2. a 31. Lukaček, 3. a 54. Leščišin, 11., 22. a 60. Renčok, 52. a 58. Forgáč – 5., 9. a 46. Goffa, 8. Tomko, 17. a 26. Pavlovský, 29. Bortňák, 58. Chovan

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Tomaščík – Leščišin, Šiba, Baranok, Demjanovič, Renčok – Duračinský, Česelka, Lukaček, Pavličko, Forgáč – Tipul, Duhan, Jurko, Juročko, Dufala

(19:50, red)

 

steakhouse (1).jpg

Diskusia
Pridať komentár