Futbalisti Partizána na tréningoch nezmrzli

3x
15. Január 2017

Cez sviatky splnili tréningový plán

futbal muži zimná príprva (2).jpg

Káder tvoria mladí hráči

 

Vo štvrtok popoludní absolvovali druholigoví futbalisti Partizána Bardejov šiesty tréning na umelej tráve. Okolo desať stupňov pod nulou i snehová nádielka však neboli prekážkou spĺňať tréningové dávky.

Kormidelník Jozef Kukulský má v tíme početnú skupinu mladých a tak netajil spokojnosť s nasadením: „Väčšina je do 22 rokov, no musím ich pochváliť, že zaberajú na plné obrátky. Nezaostáva nikto z celého kádra, v tomto počasí je potrebné byť aktívnym. No každý si uvedomuje, že teraz si tvorí základ do celej sezóny. Splnili tréningové plány, ktoré dostali do sviatočných dní na prelome rokov. Urobili na mňa dobrý dojem, vidím, že chcú na sebe pracovať. Ja sa snažím trénovať stále s loptou, aj kondíciu. Hospodári nám dobre pripravujú plochu, príprava smeruje k hlavnému obdobiu. Nechýba posilňovňa.“

Káder zostáva takmer bez zmien, tréner sa potešil, že o jeho hráčov prejavil záujem klub z najvyššej súťaže: „Odišiel len Miško Grohoľ  na skúšku do Ružomberka. Som veľmi rád, že náš ďalší  hráč dostal takúto ponuku. Všimli si ho na pohárovom zápase, kde zaujal trénerov Ružomberka. Dali mu priestor v príprave na skúšku, uvidíme. Po odchodoch hráčov v lete do vyšších súťaží, teší ma, že príležitosť dostal Grohoľ, náš rozdielový hráč. Tentoraz sme nezobrali do prípravy hráčov z dorastu. Otvorene poviem, že chceme, aby sme naďalej mali Útvar talentovanej mládeže. Čaká ich náročná príprava, aby obstáli v 1.lige, v odvetnej časti U 19 a U 17.“

 

Sústredenie v kúpeľoch

Prvý prípravný zápas odohrá Partizán 18. januára v Michalovciach a vo februári ich čaká týždenné sústredenie v Bardejovských Kúpeľoch. V tomto období je dosť priestoru pohovoriť o predvedenej hre v jesennej časti.

„Musím ich pochváliť, že pri mnohých odchodoch mladé mužstvo bolo tvorivé. Dobrá bola hlavne prechodová fáza, horšie bolo vo finálnych činnostiach. Spoliehali sme sa na kostru mužstva, od brankára Nováka cez Staša, Jacka, Grohoľa a na hrote Hamuľáka. Na nich budeme budovať aj hru do odvetnej časti. No vynikajúce obdobie mal Andraščík, pridal sa Ivanko-Macej a ku koncu sezóny sa rozohral aj Góra. Náš útočný prejav bol ozdobou súťaže. Využijem takúto príležitosť na vyslovenie vďaky vedeniu klubu, ktoré nám pripravuje veľmi dobré podmienky. Komunikácia i vzájomná ústretovosť s prezidentom Stanislavom Sorokom a manažérom Dušanom Molčanom sú predpokladom úspešného zvládnutia majstrovskej sezóny.“- netajil spokojnosť Jozef Kukulský.

(18:05, šč, foto: pc)

 

https://www.lpgbj.sk/ 

GAS december 2016.jpg

Diskusia
Pridať komentár