Bardejovská kapela From the Inside vydala nový song, zahrá aj na Silvestra

28x
23. December 2016

Mladá kapela sa predstaví na Radničnom námestí v posledný deň roka


From The Inside - Navždy pri mne

 

Po rozpade kapely Reverse Black v závere roka 2015 vznikla nová Bardejovská kapela From the Inside. Za krátku dobu svojej existencie dosiahla viacero úspechov, naposledy vydala svoj ďalší singel s názvom Navždy pri mne a s počtom hlasov 257 sa stala víťazom v ankete na našom portáli a v novinách, kde čitatelia rozhodovali, ktoré domáce hudobné teleso vystúpi na pódiu počas Silvestra.

15356948_1369642556393263_1991597816_n.jpg „Spolu so spevákom Máriom Kavuľom sme sa rozhodli, že by sme mohli založiť nejakú kapelu, keďže ja som bol voľný po rozpade Reverse Black a on takisto. Úplnou náhodou sme sa spoznali s basákom Jánom Semkom, ktorý nám dohodil gitaristu Denisa Daňka. 

Tak sme spolu začali hrať a kapelu From the Inside sme založili v decembri presne pred rokom. A prečo? Pretože si myslíme, že slovenská hudba potrebuje nové osvieženie a novú mladú krv,“ predstavil kapelu Patrik Kunst, podľa ktorého sa hudobníci zameriavajú hlavne na pop rock až hard rock.

 

Každý deň budú Vianoce

„V decembri 2015 sme vydali našu cover verziu na známy vianočný hit Každý deň budú vraj Vianoce. Neskôr sme v januári a vo februári vystúpili na plese Stredne priemyselnej školy a na Súkromnom gymnáziu, kde sme nečakane zožali veľký úspech. Neskôr sa nám podarilo nahrať našu prvú skladbu aj s videoklipom s názvom Láska a Svet,“ uviedol spevák Mário Kavuľa.

Hudobníci aj v ďalších týždňoch nezaspali na vavrínoch a pokračovali v tvorbe nových skladieb. Nechýbali ani viaceré koncerty.

„Naše ciele sú presadiť sa na slovenskej scéne, baviť ľudí a zároveň aby v nás našli niečo, čo im doteraz chýbalo. Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým našim fanúšikom za ich pozitívne reakcie a odozvy,“ pokračoval člen kapely P. Kunst.

 

Keďže From the Inside znamená v preklade zvnútra, tak sme to poňali tak,

že naša hudba a texty sú písané z hĺbky a teda z vnútra srdca.

 

V poslednom období v kapele nastalo niekoľko zmien. Kolektív opustil basgitarista Jakub Mihňák, v septembri ho nahradil Peter Pisarčík z kapely 4Summers.

„V poslednej dobe sme odohrali pár koncertov, medzi inými aj menší koncert počas bardejovského jarmoku v jednom z veľkých stanov či koncert v jednom z prešovských klubov. Po dlhšom čase sme vydali nový singel s názvom Navždy pri mne. Táto pieseň je predovšetkým o tom, že ste našli niekoho, s kým chcete byť po celý svoj život. Kapela momentálne pracuje na nových skladbách. Môžeme prezradiť, že sa máte naozaj na čo tešiť. Máme veľa nápadov a inšpirácií. Tešíme sa, že môžeme robiť hudbu, ktorá nás baví a že nás za to ľudia oceňujú,“ pokračoval gitarista Denis Daňko.

Kapela From the Inside naposledy vystúpila na Vianočných trhoch v Športovej hale a ako víťaz ankety na portáli ahojbardejov.sk sa chlapci predstavia aj na pódiu počas tohtoročného Silvestra.

Kapela From the Inside v súčasnosti pôsobí v tomto zložení: Mário Kavuľa – spev, gitara Denis Daňko – gitara, Peter Pisarčík – basová gitara, Patrik Kunst – bicie.

(20:20, red)

 

kúpele poďakovanie.jpg

Diskusia
Pridať komentár