Úspešná Tenisová akadémia Prešov v Bardejove otvorí svoje centrum

408x
22. December 2016

Tenis sa v Bardejove rozbieha

Reportáž

 

Tenisový klub WLP Bardejov v spolupráci s Tenisovou akadémiou Prešov štartuje zimnú prípravku tenisovej školy, ktorá sa bude konať v Bardejove, v športovej hale pri zimnom štadióne. Práve Tenisová akadémia Prešov, pod vedením Jozefa Marasa staršieho sa rozhodla, že v Bardejove otvorí svoje centrum a podchytí tak aj mladých tenisových priaznivcov z bardejovského okresu.

Už v súčasnosti niekoľko bardejovských hráčov navštevuje tréningy v tejto prešovskej akadémii, po novom budú trénovať v Bardejove, kde budú dochádzať skúsení tréneri z Prešova.

Veľkou výhodou je aj to, že Bardejov má vytvorené skvelé podmienky nielen na trénovanie, ale aj na hranie. K dispozícii sú vonkajšie tenisové kurty, bedmintonová hala, wellness či reštaurácia.

Rodičia môžu svoje deti na tenis prihlásiť už od januára, kedy celý projekt štartuje. Oslovení budú aj žiaci na školách. Do Bardejova budú prichádzať fundovaní tréneri.

Tenisová akadémia v Prešove patrí k najlepším na celom Slovensku, dosiahla množstvo úspechov a vychovala viacero reprezentantov.

Viac sa už dozviete v reportáži.

Športcentrum Bardejov - podmienky sú skvelé

 

Tenisová akadémia plagát.jpg

 

(20:50, j, pk, M. Baranová, video: DURAK PRODUCTION)

rybia farma - web.jpg

Diskusia
Pridať komentár