Odštartovala nadstavba, dorastenci doma dvakrát víťazne

5x
14. December 2016

Darilo sa striedavo

hokej_dorast_bj__tv_(4).jpgDorastenci Mládež HC 46 Bardejov odohrali v nadstavbovej časti 1. hokejovej ligy štyri stretnutia. Najprv zohrali dva zápasy na ľade súperov, kde sa im nedarilo a uplynulý víkend odohrali dva víťazné zápasy na domácom ľade.

„Prvý zápas sme odohrali v Trebišove, kde sme vycestovali v oklieštenej zostave len s trinástimi hráčmi, aj to nie všetci boli zdravotne v poriadku. Začiatok zápasu sa vyvíjal v náš prospech, no od polovice zápasu sme s hráčmi Trebišova nedokázali držať krok, súper bol lepší a zaslúžene zvíťazil.

Hneď na druhý deň sme cestovali na zápas do Humenného. Oproti sobote nám pribudli ďalší dvaja maródi. Chýbalo nám až osem hráčov základnej zostavy s čím sme sa nevedeli vysporiadať a zápas v Humennom sme prehrali 9:3,“ okomentoval v krátkosti úvodné dueli tréner Bardejova Patrik Sokoli.

V sobotu  Bardejovčania privítali celok z Lučenca. Do mužstva sa po zraneniach a chorobách vrátila väčšina chlapcov. „Prvá tretina priniesla ešte trochu nervozity z našej strany, keďže sme vedeli, že po neúspechu na ľade súperov musíme doma bodovať. Pokoj a pohodu na naše hokejky priniesla päťminútová presilovka, v ktorej sme sa dokázali až štyri krát gólovo presadiť a od tohto momentu sme boli to mužstvo, ktoré zvíťazilo v základnej časti a súpera sme v zápase deklasovali 12:2. 

V nedeľu sme opäť na domácom ľade privítali Brezno. Vedeli sme, že nás čaká náročný zápas, čo sa aj potvrdilo. Obe mužstvá predvádzali pekný hokej. Šance na strelenie gólu boli na oboch stranách, no v tomto zápase predviedli svoje umenie obaja brankári. Keďže sme vedeli, že v tomto zápase môže rozhodnúť jediná chyba, tak hráčom sme to prízvukovali. Chlapci bojovali a plnili taktické pokyny, ktoré sme si povedali a po nerozhodnom výsledku v riadnom hracom čase sme v predĺžení pri hre 3:3 rozhodli, keď sme sa dokázali presadiť. Súper nepokryl našich hráčov a dokázali sme skórovať. Keďže ďalšie zápasy dorastencov v nadstavbovej časti čakajú až v novom roku, tak im patrí poďakovanie za doterajšie výkony,“ dodal P. Sokoli, tréner dorastencov.

 

Mládež  HC 46 Bardejov – HC Lučenec 12:2 (2:1, 7:1, 3:0)

Góly: 18. a 36. Ondis, 19. Poroslo, 28., 38. a 48. Dubovecký, 30. Seman, 30. Kačmarčík, 31. a 44. Horňák, 34. Petryla, 50. Zachradnik – 5. a 21. Dóša

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Mokroluský, Pagáč – Horňák, Knap, Dubovecký, Slivka, Ondis – Čupa, Kačmarčík, Seman, Gutek, Bučko – Zuščik, Ivančo, Petryla, Poroslo, Zachradnik – Kosár

 

Mládež HC 46 Bardejov – HK Brezno 2:1 pp. (1:1, 0:0, 0:0 – 1:0)

Góly: 16. a 62. Seman – 18. Matzenauer

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pagáč – Horňák, Slivka, Ondis, Knap, Dubovecký – Gutek, Kačmarčík, Bučko, Poroslo, Seman – Čupa, Ivančo, Petryla, Zachradnik

(20:10, red)

 future plagat.jpg

 Profil firmy

Diskusia
Pridať komentár