Juniorky BKM Bardejov vyhrali v Košiciach 74:70

9x
03. December 2016

Bardejovčanky s dôležitou výhrou

basket turnaj CJS jm.jpg

Bardejovčankám ešte živia nádej na postup do finálovej osmičky

 

Juniorky BKM Bardejov sa v piatok 2.12.2016 predstavili v Košiciach, súperom im bol domáci klub ŠŠK UNION Press. Po napínavom zápase sa napokon z výhry tešili Bardejovčanky a postup do finálovej osmičky je stále reálny.

Hostky v dohrávke deviateho kola využili zlepšujúcu sa formu, čo sa ukázalo aj vo výsledku.

„Vrátili sme súperovi nešťastnú prehru z domácej palubovky a oživili postup do finálovej osmičky. Pod výhru sa podpísal vynikajúci výkon Pekárovej a fantastická hra v obrane od Ratvajskej. Ak hovoríme o kolektívnom výkone, tak musíme pochváliť aj vyrovnaný výkon Stachurovej, prácu v obrane od Ristvejovej a Biľovej. Teší hlavne nárast výkonnosti mladej Puzderovej a Prokopovičovej. Trocha sklamaním je výkon Ferkovej, ktorá sa po zranení nevie vrátiť do hry. Držíme jej palce, lebo dievčatá ju veľmi potrebujú,“ okomentoval duel tréner Ladislav Mojdis.

 

Union Press Košice - BKM Bardejov 70:74

Zostava a body Bardejova: Ristvejová 1, Pekárová M. 30, Ratvajská 13, Puzderová 4, Biľová 4, Stachurová 17, Ferková, Prokopovičová 5

Kadetky BKM Bardejov počas víkendu odohrajú dva dueli, najprv sa predstavia v sobotu v Ružomberku v nedeľu si sily zmerajú s Banskou Bystricou, duel na palubovke súpera začína o 10.00 hod.

(13:10, red, foto: J. Mačejovský)

 

Archeus reklama noviny.jpg

Diskusia
Pridať komentár