Bardejovčania v Starej Ľubovni inkasovali deväť gólov

5x
01. December 2016

Deväť gólov v sieti Bardejova

futsal_bj__vt_(7).jpgV treťom kole druhej futsalovej ligy vycestovali Bardejovčania do Starej Ľubovne. Partizán v úvodnom zápase doma porazil Vranov, no v druhom prehral s Grizzly Košice.

I keď sa hostia ujali vedenia po góle Kiseľa, domáce odpovedali štyrmi gólmi. V štrnástej minúte ešte Križanovský znížil, no domáci pridali ďalšie štyri góly a o víťazovi bolo rozhodnuté.

„Ako som už spomínal, tento zápas mal veľa napovedať o ďalšej časti sezóny. Ukázal nám, že musíme zapracovať na rozohrávke, pretože sme stratili obrovské množstvo ľahkých lôpt v útočnej fáze. Stará Ľubovňa je túto sezónu veľmi silná, čo potvrdila aj víťazstvom u minuloročného extraligistu v Prešove, keď dokázali vyhrať 7:4,“ rozrozprával sa Norbert Sališ a pokračoval:

My sme si vypracovali veľa šancí, ale výborne zachytal brankár domácich. Nám sa za celý zápas podarila jedna akcia, krásne nám vyšiel signál, ale na viac podobných vecí, ktoré sa stále učíme, sme sa nezmohli. Pred zápasom sme kvôli disciplíne vylúčili z kádra Harčaríka, cez týždeň sme však doplnili o Belunka a vrátil sa starý známy Bialončík,“ prezradil Sališ.

Najbližšie sa Bardejovčania predstavia v Košiciach, sily si zmerajú s týmom Zlatolux. „Favoritom sú domáci, my nemáme čo stratiť. Niekoľký krát opakujem, že chceme hrať futsal, nie futbal a sme vo fáze, kedy sa to viacerí hráči len učia. Mužstvo sa však kryštalizuje, má potenciál. Niečím podobným si prešla minulý rok Ľubovňa a tohto roku sa im to vracia v podobe výborných výsledkov.“

 

BJK Stará Ľubovňa – Partizán Bardejov 9:3 (5:2)

Góly Bardejova: 2. Kiseľ, 14. a 36. Križanovský

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Lipták – Grobár, Kiseľ, Voroňák, Stachura, Babej, Križanovský, Sališ, Legdan

(18:20, red)

 

Muzeaálny apartmán otváracie hodiny.png

 Profil firmy

Diskusia
Pridať komentár