Džudisti z Judo Clubu napokon tretí

30x
28. November 2016

Liga pokračovala posledným kolom v Bardejove

dzudo_ahojbardejov_(6).jpgŠtvrtým kolom sa v Bardejove skončila tohtoročná východoslovenská regionálna liga žiakov, kde 13.11.2016 sa v telocvični na ZŠ Pod Vinbargom zišli všetky kluby, ktoré sa zúčastňujú a bojujú o čo najlepšie umiestnenie v ligovej tabuľke.

Po troch kolách boli výsledky veľmi tesné, najmä na medailových pozíciách. Bolo to vidieť v bojovnosti všetkých našich, ktorí sa v domácom prostredí ukázali v plnej sile, čo v konečnom súčte bodov znamenalo pre Judo Club Bardejov pekné tretie miesto. Titul získali Michalovce, druhý bol Vranov a na štvrtom mieste sa umiestnila Spišská Nová Ves. Piaty skončil Poprad, šieste Košice a siedmy Prešov. Umiestnenie Bardejovčanov bolo nasledovné:  

Prvé miesta vybojovali: Hanah Hankova,Ela Lozákova, Tereza Vanekova, Miroslav Vanek, Michal Varešinsky, Tobias Hudak, Tamara Hudakova, Božidara Macečkova, Oliver Vozarsky.

Druhé miesta vybojovali: Martin Jusko, Lea Lozákova, Martin Mačuš, Alex Madera, Samuel Pangrac, Branislav Hanudeľ, Peter Nohovec, Matúš Kerek.

Tretie miesta získali: Roman Chovan, Timur Vozarsky, Oliver Tekel.

Všetkým medailistom patrí veľká vďaka, ako aj rodičom, ktorí pomohli pri organizácií tohto úspešného kola.

(19:30, J. Arendáč)

 

breisky 1.jpg

 

TOP reklama 11-2016.jpg

Diskusia
Pridať komentár