Gaboltov žije!

53x
23. November 2016

Gymoš: Gaboltov žije!

Gaboltov žije-2.jpgVďaka organizátorom v obci Gaboltov bola sála kultúrneho domu v polovici októbra doslova „nabitá“ ľuďmi, ktorí na čele s Mafiou Corner plní energie skákali a výskali „Gaboltov žije!“

Víkend je čas relaxu a zábavy. A kam sa chodia cez víkendy zabávať študenti z našej školy a mnohí iní mladí? Samozrejme, že tam, kde to žije najviac. Pre druhý októbrový víkend sa strediskom zábavy stalo známe pútnické miesto Gaboltov, kde nechýbali ani redaktori nášho časopisu. „Bolo naozaj dobré, samozrejme, poriadne som sa zabavil. A určite by som tam šiel aj nabudúce,“ zhodnotil akciu náš školský reportér Televízie Gymoš Adam Kralovič.

Adamove slová potvrdila aj druháčka Viktória Vantová, ktorá nadšene opisuje atmosféru na zábave: „Mafia Corner bola skvelá, s partiou sme sa bavili až do rána. Bol to úžasný večer.“ Vystúpenie čoraz populárnejšej kapely bola dlho očakávaná akcia a možno aj vďaka tomu dopadla tak úspešne. Alebo je to zásluha organizátora?

„Páčilo sa mi, že konečne prišiel na dedinskú zábavu organizátor, ktorý ponúkol ľuďom niečo nové oproti klasickému spojeniu len kapely a DJ, tiež ma potešil aj prístup a komunikácia s ním, ktorú som už roky na zábavách nezažil,“ otvorene hovorí  DJ Danny White, „a čo sa týka hrania, tak začiatok bol ťažší, pretože aktuálny trend medzi mladými je, že začínajú chodiť väčšinou až po polnoci. A tak to bolo aj tu, po dvanástej, keď sa zaplnila gaboltovská sála, sa mi už hralo super,“ dodáva.

Študenti našej školy, ale aj mnohí iní si túto udalosť užívali plnými dúškami, čo bolo počuť aj vidieť. Svetelné vybavenie, výčap a dobrá hudbaGYMOŠ logo.jpg tvorili typickú atmosféru dedinskej zábavy, kde sa spevák Mike z Mafie Corner a DJ pokúšali dať zo seba maximum, aby ľudí zabavili, čo sa im aj podarilo. Neskôr sa to však odrazilo na spoločensky unavených ľuďoch, ktorí si od vyčerpania tancom zdriemli na stoličkách. Všetko však prebiehalo podľa plánov, Mike vystúpil na pódium o pol jednej a spolu s ním si všetci zaspievali jeho najznámejšie pesničky. „Vystúpenie Mafie Corner sa mi veľmi páčilo, nakoľko nechodím až tak často na zábavy, či koncerty. Milo ma prekvapilo, aký bol Mike ochotný fotiť sa hneď po vystúpení so svojimi fanúšikmi,“ pridáva sa k pozitívnym ohlasom aj maturantka Radka Kostárová, ktorá si takto chcela spríjemniť víkend pred stužkovou slávnosťou.

Každý hodnotil túto akciu za veľmi vydarenú, no spevák Mike cíti, že sa musí zlepšovať: „Vystúpenie bolo celkom fajn, ale v mojom prípade je všetko len na začiatku. Predo mnou je ešte veľa roboty, a ak chcem, aby to bolo stále lepšie, musím na tom pracovať každý deň.“

Toto vydarené vystúpenie však prinieslo aj niečo navyše. Krátko po skončení účinkovania hudobnej skupiny v reproduktoroch odznelo meno dievčaťa, ktoré sa malo dostaviť na pódium. Samozrejme, každý si myslel, že sa opäť našiel nejaký ten občiansky preukaz, ako je zvykom. Nikto netušil, čo je pravdou, až kým zo zákulisia nepristúpil chlapec s ružou a malou krabičkou v ruke. Ľudia v sále to všetko sledovali so zatajeným dychom. Kľakol si na koleno pred svojou priateľkou a položil jej otázku: „Vezmeš si ma?“ Po chvíľkovom šoku a vlne dojatia, dievča povedalo svoje áno. Nuž aj takéto prekvapenia sa stávajú. Tak nech sú v živote šťastní.

(20:50, M. Fröhlichová, foto: R. Kostarová)

 

12043176_1662787610626265_3814935175269837256_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár