Staviame deťom krajší svet

21x
23. November 2016

Modrá škôlka

Modrá škôlka

 

Spoločnosť Leier a TV RIK spojili svoje sily, aby sa deti mohli hrať a učiť v atraktívnejších priestoroch. Preto vytvorili spoločný projekt MODRÁ ŠKôLKA. Vďaka tomu budú môcť deti konečne chodiť do krajších, zrekonštruovaných škôlok. Kam sa budú tešiť a môcť sa s istotou hrať. Jednoducho, spoločnosť Leier a TV RIK darujú deťom, učiteľom aj rodičom modernejšie a bezpečnejšie škôlky.

Cieľom je pomôcť štátnym predškolským zariadeniam, ktoré majú problém získať dotáciu alebo sa im vlastnými prostriedkami nepodarilo budovu zrenovovať. Prvá rekonštrukcia priestorov sa uskutoční na základnej škole Karpatská v Bratislave.No už od septembra sa môžu škôlky po celom Slovensku zapojiť do projektu MODRÁ ŠKôLKA a získať tak rekonštrukciu svojich priestorov.

Za škôlky v okrese Bardejov môžete dať hlas MŠ Sveržov, MŠ Trojlístok alebo MŠ Pod Vinbargom. 

Hlasovať môžete tu: http://www.modraskolka.sk/

 

(13:45, red)

 

 

3447 K  grafik digitálnych médií

Odbor grafik digitálnych médií je vhodný pre žiakov, ktorých fascinuje všetko, čo sa dá v súčasnosti vytvoriť pomocou počítačovej grafiky, chcú rozvíjať svoju kreativitu, vytvárať jedinečné grafické návrhy a láka ich spojenie fotoobjektívu, kamery a počítača. V budúcnosti sa môžu uplatniť vo fotografických ateliéroch, v grafických a televíznych štúdiách ale aj v reklamných agentúrach. Stať sa profesionálom v tejto oblasti je žiakom umožnené kvalitným materiálnym vybavením školy ako aj využitím vlastného Telecom štúdia v priestoroch školy. Absolventi môžu tiež pokračovať vo vysokoškolskom štúdiu.

SŠŠpoločná.JPG

 

Diskusia
Pridať komentár