Dorastenci bodovali naplno v Trebišove

6x
15. November 2016

V dôležitom zápase jednoznačné víťazstvo

dorast.JPGDorastenci Mládež HC 46 Bardejov po pauze spôsobenej reprezentačnou prestávkou v sobotu vycestovali na zápas do Trebišova. Od začiatku stretnutia sa hral výborný hokej z oboch strán, čomu nasvedčuje aj postavenie oboch mužstiev v tabuľke, keďže sa stretol prvý z druhým mužstvom.

„Naši chlapci vstúpili do zápasu výborne, dostali sme sa do vedenia 0:2, no súperovi sa podarilo znížiť. Nás to nevykoľajilo a naďalej sme pokračovali v našej aktívnej hre, čo sme potvrdili aj gólovo, keď sme súperovi odskočili na rozdiel skóre 1:5. Trebišovu sa podarilo dať v druhej tretine ešte jeden gól, čo prinieslo trochu nervozity na naše hokejky, a boli sme radi, že sme udržali stav 2:5 a mohli sme chlapcov upokojiť a dohovoriť im pred treťou tretinou.

V tretej tretine naši chlapci ukázali svoju silu a v zápase sme zvíťazili jednoznačne 2:9. V tomto zápase patrí poďakovanie všetkým hráčom za ich nasadenie a charakter, keď ukázali, že hokej je kolektívny šport a keď sa nedarilo prvej päťke, v tomto zápase zabrali ostatné a dokázali sa presadiť, čo nás teší. Chlapci už neprehrali sedem zápasov, sú dva body za prvým Trebišovom, ale máme o zápas menej, tak dúfame, že aj naďalej budeme produkovať kvalitný hokej a budeme sa posúvať vpred,“ okomentoval duel v Trebišove tréner Patrik Sokoli.

 

MŠK Trebišov – Mládež HC 46 Bardejov 2:9 (1:4, 1:1, 0:4)

Góly: 16. Šikora, 35. Béreš – 6. a 20. Petryla, 8. Zachradnik, 17. a 27. Bučko, 50. a 51. Seman, 52. Čupa, 54. Ondis

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Mokroluský, Pagáč – Hric, Kačmarčík, Dubovecký, Knap, Ondis – Horňák, Gutek, Petryla, Hiščár, Zachradnik – Čupa, Bučko, Zuščik, Seman

(14:30, red)

 

breisky.png

Diskusia
Pridať komentár