Pasovanie prvákov na Krpelčatá

55x
13. November 2016

Zložili slávnostný sľub

27. október bol pre prváčikov ZŠ Bartolomeja Krpelca veľkým a úžasným dňom. Tento deň zložili slávnostný sľub a stali sa tak ozajstnými prvákmi – Krpelčatami. Prvácky sľub bol spojený s pútavým  programom, v ktorom svojim rodičom a starým rodičom predviedli, čo všetko sa už v škole za dva mesiace naučili. A naozaj toho nebolo málo.

Program plný básní, piesní a tanca zaujal všetkých a deti zožali veľký úspech. Trieda s rozšíreným vyučovaním anglického jazyka sa unnamed.jpgpredstavila pásmom o rodine, farbách a číslach. Ani tu nechýbal spev a tanec  v anglickom jazyku.

Nasledovalo samotné pasovanie spolu s maskotom školy  - sovičkou  pod vedením p. riaditeľa I. Banduriča a p. zástupkyne E. Bosákovej. Prváci slávnostne  pri veľkej ceruzke sľúbili, že budú čestnými a svedomitými žiakmi tejto školy. Po tomto tvorivom a čarovnom programe  ich čakalo prekvapenie v podobe balíčkov a sladkej odmeny na bohato prestretých stoloch. No najviac sa našim prvákom páčila, ale aj chutila PRVÁCKA TORTA.

Veríme, že na prvácky sľub, ktorý dali svojej škole nezabudnú a budú ho svedomito dodržiavať. Tento pamätný deň ostane v našich a dúfame, že  aj v detských spomienkach a budeme naň spoločne ešte dlho spomínať. Tak veľa šťastia naši prváci, nech sa Vám v našej škole len a len darí...

(19:30, J. Zakopalová)

 

14646836_10207348942188825_1512507932_o.jpg

Diskusia
Pridať komentár