Horodník dal dva góly a Partizán bodoval v R. Sobote

5x
23. Október 2016

Tri body konečne smerujú do Bardejova

14570360_1436774249670475_2408738110924594192_n.jpgV 12. kole druhej futbalovej ligy v skupine Východ MŠK Rimavská Sobota prehrala s Partizánom Bardejov 0:2. Za pekného jesenného počasia, ale na rozmočenom trávniku, sa o dva premiérove góly v drese Šarišanov postaral 20-ročný Michal Horodník.  

Strelec dvoch gólov je odchovancom VSS Košice a už v 3. min. z priameho kopu namieril do spojnice brvna a žrde domácej brány. Podobnú príležitosť využil aj po  dvadsiatich minútach. Domáci toho veľa nevymysleli, boli pod neustálym tlakom, do šance sa ani nedostali.

Kormidelník Partizána Bardejov Jozef Kukulský sa potešil aj výhre na súperovom ihrisku: „Na ťažkom teréne sme mali veľmi dobrý vstup do zápasu. Horodník kopal dve štandardky a navlas rovnakými pokusmi vymietol kút domácej brány. Na takéto príležitosti je určený aj Góra, no Michal sa prezentoval výstavnými streleckými pokusmi.

Domácich sme zatlačili dobrou činnosťou v rýchlej prechodovej fáze. Aj po prestávke sme mohli ešte niečo z toho vyťažiť, no to by sme museli byť presnejší.  Dôležité je, že sme nedostali gól, fungovala nám defenzíva. Ja sa nepamätám, kedy sme u nich vyhrali, teší ma to dvojnásobne. Konečne sme dali vonku góly. Naprázdno sme vyšli v L. Mikuláši, v Haniske i Poprade, neboli sme efektívni. Aj keď naša hrá má dobrú futbalovú tvár, korenie chýbalo.“

Gólové i bodové suchoty na ihriskách súperov v ostatných zápasoch nepridali na pokoji, možno to bude obrat k lepšiemu. „Na mokrom teréne sme sa dobre pohybovali, lepšie sa nám darilo dostať sa do blízkosti domácej brány ako domácim. Aj keď sme mali niekoľko ďalších situácii na zakončenie, no chýbala presnosť i moment prekvapenia. Chlapci odviedli kvalitný výkon, mali chuť do hry i radosť z futbalu. Ponúkali si loptu a dostávali sa do prečíslenia. Náš najlepší strelec Hamuľák do veľkej šance nedostal, no urobil veľký kus práce. V medzihre bol aktívny, mal dostatok lôpt, dával pomocné prihrávky. Je dobre, že mužstvo je bez zdravotných problémov, z kádra nikto nechýbal. Do konca sú ešte štyri kola, ktoré nás dokonale preveria. Máme doma L. Mikuláš, ideme na VSS, doma si zahráme s Lokomotívou a čakajú nás v Lipanoch,“ zamyslel sa kouč Partizána.

 

Rimavská Sobota – Bardejov 0:2 (0:2)

Góly: 3. a 23. Horodník

ŽK: Spasojevič, Janco – Staš, Ivanko-Macej

Rozhodoval: Jurenka, 200 divákov

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Novák – Andraščík, Jacko, Staš, Šosták, Macej (85. Belunek), Góra (75. Patarocha), Grohoľ, Horodník, Hamuľák, Pyda (75. Verčimák)

(19:05, J. Ščerbík)

 

Restaurant Stadion a Pension

 Elegancia a jemnosť reštaurácie STADION určite prispeje k pohodliu z Vášho pracovného či súkromného stretnutia, rodinnej oslavy alebo slávnostnej večere. V našej luxusne zariadenej a klimatizovanej reštaurácii máte možnosť vychutnať si výnimočné gastronomické špeciality. Naše jedlá zaručujú vizuálny i kulinársky zážitok. Skutočným lákadlom je tiež bohatý výber slovenských vín. Personál našej reštaurácie sa teší na Vašu návštevu.

17627_10203672459083222_6589035803332420603_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár