Sedemnástka porazila v derby zápase Tatran Prešov

6x
20. Október 2016

Dôležité víťazstvo

Reportáž

 

Futbalová sedemnástka Partizána Bardejov v ôsmom kole prvej ligy hostila na umelej tráve v derby zápase Tatran Prešov.

V šesťbodovom zápase išlo o veľa a oba celky nastúpili do duelu s odhodlaním získať body na svoju stranu. V prvom polčase sa hralo zo strany na stranu a gól nepadol.

Po zmene strán, v 56. minúte nariadil rozhodca pokutový kop pre domácich, k lopte sa postavil Marton a loptu poslal do siete. Hostia odpovedali o niekoľko minút, keď sa gólovo presadil Strachan. O osem minút Bardejovčania potiahli po ľavej strane, k lopte sa dostal Angelovič a pohotovo prekonal súperovho brankára.

V poslednej minúte zápasu sa penalta pískala aj na opačnej strane, na 2:2 mohol vyrovnať Švec, no mieril nepresne.

Po nepremenenom pokutovom kope vypukla na lavičke Bardejova obrovská radosť. Z troch bodov mal radosť aj tréner Bardejova, Marián Kurty. V závere zápasu mal Prešov k dispozícii pokutový kop, no gól nedal. Dôležité tri body ostali doma. Bardejovčania od novej sezóny pozmenili štýl hry, chcú hrať ako jeden z popredných európskych klubov. Marián Kurty prezradil aj to, ako hodnotí úvodných osem zápasov.

Viac sa už dozviete v reportáži.

Po sedemnástke na ihrisko vybehla šestnástka. Tá si sily zmerala takisto s Prešov. Aj v tomto zápase sa prvý polčas skončil bezgólovo, v druhom sa dvakrát radovali hostia. Najprv v 74. minúte skóre otvoril Ivanecký z pokutového kopu a o štyri minúty pridal aj druhý gól a rozhodol tak o troch bodoch. V deviatom kole vycestuje Bardejov do Ružomberka.

(19:40, j, L. Urbán, M. Lorenc)

 

 

Rýchloservis Jajko

rychloservis_jajko (4).jpg

 Profil firmy

Diskusia
Pridať komentár