Prvý turnaj v rámci Slovenska úplne ovládla výprava z Bardejova

6x
16. Október 2016

Majstrovstvá Žiliny odohraté

toppp.jpg

Bardejovská výprava

 

Prvý turnaj v rámci Slovenska úplne ovládla bardejovská výprava FoosForLife a odniesla si množstvo cenných kovov. Výprava bola v zložení: otec bardejovského stolného futbalu Ivan Dupej, talentovaní juniori Kevin Šuťák a Marek Vrábeľ a s nimi ostrieľaní tréneri Marek Minár a Luan Dinh Dang. Neskôr pri súboji klubov doplnil tím skúsený hráč, Lukáš Oravčík. Tento krát to mali juniori ťažšie, neboli obmedzení juniorskými disciplínami, a tak si mohli zmerať sily so všetkými hráčmi zo Slovenska. V otvorených dvojiciach si Luan Dinh Dang s Michalom Kresánekom (TT) odniesli bronzové medaile.

Zlato si vybojovala bardejovská dvojica v zložení Ivan Dupej a Martin Grobár. Disciplínu jednotlivcov si taktiež podmanili Bardejovčania, druhé miesto obsadil Marek Minár a zlato skončilo v rukách Ivana Dupeja, ktorý nedal nikomu na tomto turnaji šancu. V amatérskych dvojiciach sa na tretej priečke umiestnil náš ostrieľaný junior Marek Vrábeľ.

Ako posledná disciplína turnaja sa konal Slovenský pohár klubov. FoosForLife postavil dva tímy, jeden juniorský pod vedením Mareka Minára, a druhý mužský pod vedením Ivana Dupeja. Veľká škoda, že sa naše tímy museli postaviť tvárou v tvár v semifinále. Juniorský tím, v ťažkom súboji o 3. miesto proti žilinskému klubu, nepodľahol tlaku a zvíťazil. Prvé miesto bez zaváhania ovládol mužský tím FoosForLife. Nesmierna pocta patrí Ivanovi Dupejovi, členovi FoosForLife, ktorý získal titul Najlepší hráč turnaja. Na turnajoch pod vedením FUS je už dlho zvykom, že sa všetko odohráva v príjemnej a priateľskej atmosfére. Aj to prispelo k tomu, že si naše mladé talenty odniesli z turnaja cenné kovy a hodnotné skúsenosti nie len zo zápasov so silnejšími súpermi, ale tiež vďaka cenným radám, ktoré im skúsenejší hráči s radosťou poskytli.

Hlavní partneri slovenského juniorského reprezentačného tímu:

Foosforlife Team Slovakia​ a Foosforlife Team Czech Republic​ - nech sa nám netúlajú

B-Cool.sk​

Edymax - Okamžitá práca pre Vás​

Hlavný mediálny partner Bardejovských hráčov: Spravodajský portál Ahoj Bardejov.sk​

(13:05, Michal S.)

 

Spojená škola, Štefánikova 64, Bardejov

http://ahoj.tv/firmy/detail/spojena_skola_stefanikova.html

14646836_10207348942188825_1512507932_o.jpg

 

3447 K GRAFIK DIGITÁLNYCH MÉDIÍ

Odbor grafik digitálnych médií je vhodný pre žiakov, ktorých fascinuje všetko, čo sa dá v súčasnosti vytvoriť pomocou počítačovej grafiky, chcú rozvíjať svoju kreativitu, vytvárať jedinečné grafické návrhy a láka ich spojenie fotoobjektívu, kamery a počítača. V budúcnosti sa môžu uplatniť vo fotografických ateliéroch, v grafických a televíznych štúdiách ale aj v reklamných agentúrach. Stať sa profesionálom v tejto oblasti je žiakom umožnené kvalitným materiálnym vybavením školy ako aj využitím vlastného Telecom štúdia v priestoroch školy. Absolventi môžu tiež pokračovať vo vysokoškolskom štúdiu.

 SŠŠpoločná.JPG

Profil firmy

1109
Diskusia
Pridať komentár