Skvelí hokejisti s ďalším tromfom, porazili Humenné a uštedrili mu prvú prehru

8x
15. Október 2016

Ďalšia výhra Bardejova, v lige sa už udomácnil


Reportáž zo zápasu

 

forgáč.JPG

Druholigoví hokejisti HK Bardejov v ôsmom kole hostili na domácom ľade lídra tabuľky, družstvo MHK Humenné. Bardejovčania uplynulý víkend získali prvé tri body, keď porazili Ružomberok o jeden gól, 4:3. Bodovať chceli aj v tomto zápase, i keď hostia boli veľkým favoritom.

Úvod duelu vyšiel lepšie hosťom a v tretej minúte poslal Humenné do vedenia Štefan. Domáci však odpovedali o minútu a pol, vyrovnával Baránok. V siedmej minúte sa skóre menilo opäť, na 1:2 upravoval Vaško. O dvesto sekúnd druhý raz inkasovali aj hostia, Česelka vyrovnával na 2:2. V štrnástej minúte videli diváci ďalší gól, no tento raz sa do vedenia dostali Bardejovčania, keď v presilovke presne mieril hrdina uplynulého kola Renčok.

V prostrednej časti hry padli tri góly – najprv hostia vyrovnali, následne sa dostali do vedenia 3:4, avšak Baranok druhým gólom skóre zrovnal.

Aj v tretej tretine sa hralo zo strany na stranu, no už od úvodu sa zdalo, že domáci môžu vyhrať. Miernu prevahu dokázali pretaviť v piaty gól, v čase 46:41 sa presadil Leščišin. V závere hostia hrali bez brankára a Baranok puk dostal do prázdnej brány – 6:4.

Bardejovčania po premiérovej výhre nad Ružomberkom porazili aj Humenné a na konte už majú šesť bodov. V bráne HK Bardejov sa viacerými kvalitnými zákrokmi prezentoval brankár Krochta, s ktorým vám v priebehu týždňa prinesieme rozhovor.

 

HK Bardejov – MHK Humennné 6:4 (3:2, 1:2, 2:0)

Góly: 4., 36. a 60. Baranok, 10. Česelka, 14. Renčok, 47. Leščišin – 3. Štefan, 7. Vaško, 27. a 35. Komarnickis

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Krochta – Lúč, Všetečka, Česelka, Pavličko, Forgáč – Leščišin, Duhan, Baranok, Šiba, Renčok – Tipul, Staš, Jurko, Demjanovič, Fellegi – Hladký, Pribula, Lukaček, Mihálik, Makara

 

Povedali po zápase:

Viceprezident domáceho klubu Pavol Goriščák po zápase povedal: „Naším cieľom bolo odohrať dôstojný zápas, tak, aby sme sa za výkon nemuseli hanbiť. Dnes chlapci prekvapili nielen nás, ale asi všetkých fanúšikov, pretože výkon, ktorý podali, klobúk dole. Keď sme dostali prvý gól, nevedel som, ako sa zápas bude vyvíjať ďalej. Nakoniec sa nám podarilo vyrovnať, aj po druhom góle.  Hra bola vyrovnaná, mali sme aj trocha šťastia, avšak boli sme kúsok lepší ako súper. Body potešia, je to ďalšia iskra do ďalších zápasoch.“

Asistent trénera hostí, Peter Mižák, k stretnutiu uviedol: „Chceli sme získať body. Bardejov hral rýchly, útočný hokej, mali štyri päťky, my máme oklieštený zápas, Bardejov trénuje tri krát do týždňa, bolo to vidno. V záverečnej tretine sme urobili chybu, nedali sme gól do prázdnej brány. Bolo to o šťastí. Nechcem sa vyjadrovať k tým trom pánom, čo tam boli naviac. V Bardejove sú hráči, ktorí už hrali hokej, kvalita tam je, všetko záleží od formy a od toho, či budú mať zdravých hráčov.“

(20:45, red)

 

Kat house - caffe bar

http://ahoj.tv/firmy/detail/kat_house_caffe_bar.html

Kat - AB007.jpg

1108
Diskusia
Pridať komentár