Futbalisti deklasovali Spišskú Novú Ves, divákom sa futbal páčil

3x
15. Október 2016

Jednoznačná výhra Bardejova


Reportáž

 

Futbalisti Partizána Bardejov dnes (v sobotu, 15.10.2016) na trávniku v Bardejovskej Novej Vsi privítali súpera zo Spišskej Novej Vsi. 

Domáci úlohu favorita začali potvrdzovať už od úvodných minút, hosťom sa plány začali rúcať v štvrtej minúte, keď sa gólovo presadil Góra. 

fut bj snv.JPG

 

O dvadsať minút už bolo 2:0, keď sa po druhý raz do streleckej listiny zapísal legionár Mateusz Góra. Bardejovčania tak už v polovici prvého polčasu dali jasne najavo, kto získa tri body. V závere prvého dejstva sa ešte šikovne presadil aj kapitán Andraščík.hosťom sa plány začali rúcať už v štvrtej minúte, keď sa gólovo presadil Góra.

Aj úvod druhého polčasu vyšiel Bardejovu na výbornú a po rýchlom brejku už na rozdiel štyroch gólov zvyšoval Ivanko-Macej. Aj v druhom dejstve mali viac z hry Bardejovčania a častokrát sa dostávali pred gólmana Gaborčíka, no chýbalo presnejšie zakončenie.

V 74. minúte rozhodca odpískal v pokutovom území Spišskej Novej Vsi penaltu, k lopte sa napokon po váhaní rozbehol Staš a strelil piaty gól Partizána. V závere sa na trávniku už nič podstatné neudialo a tak tri body ostali zaslúžene v Bardejove.

 

Partizán Bardejov – FK Spišská Nová Ves 5:0 (3:0)

Góly: 4. a 23. Góra, 45. Andraščík, 50. Ivanko-Macej, 74. Staš (pen.)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Novák – Jacko, Grohoľ, Pyda (64. Makela), Góra (75. Verčimák), Horodník, Staš, Ivanko-Macej (79. Ducár), Adraščík, Hamuľak, Šosták

 

Povedali po zápase:

Jozef Kukulský, trénera Bardejova: „Jednoznačne sme chceli odčiniť tú prehru z Hanisky, prehra bola krutá, ale musíme byť realisti, že futbal sa hrá na góly a nie na šance. Na tento zápas sme sa pripravovali veľmi zodpovedne, Spišská má vyvážené družstvo doplnené mladými hráčmi. Spišská tu nikdy neprišla brániť, hrá otvorený futbal a snažili sme sa z toho ťažiť cez krídelné priestory. Dobrá prechodová fáza, finalizácia, konečne sme boli efektívni. Tak chutí futbal, tak je radosť z futbalu a ja sa teším, že chlapci odčinili prehru a ukázali pohyb, chuť a aj kvalitu. Som rád, že konečne sa presadil Góra, včera mal devätnásť rokov, tak si dal pekný darček k narodeninám.“

Branislav Ondáš, tréner Spišskej Novej Vsi: „Snažil som sa pripraviť mužstvo na tento zápas, vedeli sme, že Bardejov odohral smolný zápas v Haniske a bude chcieť odčiniť túto prehru. Upozorňoval som mužstvo, že je dôležité, aby sme ustáli prvých dvadsať minút a tým by domáci znervózneli. Opak však bol pravdou, my sme nedôsledným bránením a hlúpou chybou súpera pustili do vedenia a v 20. minúte už bolo 2:0. Potom už na ihrisku jednoznačne dominovali, vytvárali si šance, strelili ďalšie góly a zaslúžene dnes zvíťazili.“

(17:50, red)

 

BERsiCOMP.sk

http://ahoj.tv/firmy/detail/ber_si_comp.html 

Bersicomp.jpg

Diskusia
Pridať komentár