V boji o Šariš jednoznačná dominancia Bardejovčaniek

8x
03. Október 2016

V šarišskom derby Bardejovčanky dominovali

foto po bj jm SP (2).jpg

Tréner Bardejova Ľ. Čekan pochválil aj súperky

 

Tatran Prešov – Partizán Bardejov. Derby zápas dvoch tímov zo Šariša prinieslo druhé kolo Slovenského pohára. Favorit v stretnutí bol jasný.

Bardejovčanky vycestovali 40 km smerom na juh a do stretnutia nastúpili zodpovedne. Šikovná Roháčová skóre otvorila už po niekoľkých sekundách, po štvrťhodine sa hostky tešili druhýkrát, keď na 0:2 upravovala Galarovičová.

„Na úvod zápasu sme chceli hrať pressing v útočnej zóne súpera a to nám aj vyšlo. Už v 3. minúte sme sa ujali vedenia a to nám pomohlo v ďalšom priebehu zápasu, lebo súper ostal touto formou našej hry prekvapený a nemohol sa dostať do zápasu. To vyústilo k vsieteniu druhého gólu po nacvičenom rohovom kope už v 14. minúte. Priebeh hry sme začali kontrolovať, ale najväčším  nepriateľom našej hry bol nekvalitný terén, ktorý spôsoboval nepresnosti v našej rozohrávke a tak súper mohol podnikať nebezpečné protiútoky, ktoré sme však dokázali úspešne odvrátiť. Darila sa nám krídelná hra, ale nekvalitný terén spôsoboval nepresnosti najmä vo finálnej fáze, kde lopta vždy pri zakončení spôsobovala našim hráčkam problém a súper im loptu dokázal odobrať. Naša prevaha bola veľká, mali sme aj dostatočné držanie lopty, ale nedarilo sa nám vsietiť tretí gól, ktorý by súpera zlomil a tak sme museli byť stále v strehu, lebo súper sa nevzdával a chcel streliť kontaktný gól,“ opísal začiatok zápasu tréner Bardejova Ľubomír Čekan.

Do polčasu predsa ešte len padol jeden gól, keď zvyšovala opäť Roháčová.

„Vyšiel nám záver prvého polčasu ,keď  sa nám znovu po rohovom kope podarilo vsietiť vytúžený tretí gól. V druhom polčase sme chceli produkovať tú istú hru ako v prvom polčase, ale naše napádanie už nebolo až také precízne a tak si súper začal vytvárať pološance. Pri jednej mohol aj skórovať, ale naša brankárka Mochnacká  túto situáciu dobre zvládla, pretože to bol jej jediný zákrok v zápase, čím nám pomohla, lebo súper nedal kontaktný gól a znovu sme začali hrať svoju hru a vytvárať si šance, no terén bol proti nám,“ pokračoval Ľ. Čekan.

V záverečných minútach, keď sa hralo na polovici Prešova, pridali Partizánky aj štvrtý gól. Autorkou bola strelkyňa Mikolajová.

„Až v 84. minúte sme skórovali na 4:0 a tak sme definitívne zlomili odpor súpera a zápas sa už len dohral. S výkonom svojich dievčat som spokojný, lebo sa snažili dodržiavať taktické pokyny, aj keď to nebolo vždy jednoduché, lebo terén bol veľmi zlý. Aj napriek tomu, že sme vyhrali 4:0, musím pochváliť dievčatá z Prešova, že sa celý zápas nevzdávali a  chceli až do konca zápasu urobiť niečo s výsledkom a nás tak dostatočne potrápili,“ dodal Čekan.

V ďalšom kole sa Bardejovčanky predstavia v Bratislave, súperom bude NMŠK 1922. 

                                                                                                                                                        

1. FC Tatran Prešov – Partizán Bardejov 0:4 (0:3)

Góly: 3. a 45. Roháčová, 14. Galarovičová, 84. Mikolajová

Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Mochnacká – Havranová, Pivovarníková, Mazurová (66. Vaľušová), Semhricová, Lemešová, Hovancová (83. Kubová), Bochinová (88. Solárová), Roháčová (46. Tejová), Galarovičová, Mikolajová

(20:45, J. Mačejovský)

 

Reštaurácia Italia Bio

http://ahoj.tv/firmy/detail/restauracia_italia_bio.html

altánok foto.jpeg

1098
Diskusia
Pridať komentár