Rozbieha sa amatérska hokejová liga, prihlásené sú už štyri celky

61x
26. September 2016

Amatérska hokejová liga v Bardejove

AHL BJ.jpgPriaznivci hokeja sa v Bardejove rozhodli založiť amatérsku hokejovú ligu, do ktorej sa môže prihlásiť široká verejnosť. Hokejové ligy existujú v mnohých mestách a aj preto by sa liga mohla uchytiť aj na Hornom Šariši.

„V Bardejove je veľa amatérov, ktorí si chodia iba tak rekreačne zahrať hokej medzi sebou. Chodia sledovať zápasy Áčka a sledujú hokej v televízii. Majú hokej v srdci a baví ich táto hra. Medzi týchto ľudí patríme aj my, no časom vás už prestáva baviť hra proti tým istým hráčom. Preto sme hľadali iné spôsoby, ako si zahrať amatérsky hokej. A jedným zo spôsobov bola práve amatérska liga, ktorá by bola tvorená len z amatérov, nie z profesionálov,“ prezradil podpredseda ligy Martin Jusko.

„Momentálne máme isté štyri družstvá, no ešte tri celky váhajú. Ak by sa prihlásili, bolo by to sedem mužstiev. Liga sa bude hrať podľa pravidiel, nebude chýbať rozhodca a pôjde aj časomiera. Pre najlepšie družstvá bude finančná odmena a všetko, čo sa toho týka,“ informoval M. Jusko.

V prípade záujmu je potrebné písať na mail ahl.bardejov@gmail.com. Na konci sezóny bude naplánované priateľské ukončenie prvého ročníka. „Preto netreba váhať a prihlásiť sa. Je to prvý ročník, tak určite by sa každý rád o niekoľko rokov pochválil, že bol pri zrode tejto ligy. Kto má záujem, prihláste sa do ligy alebo nás kontaktujte mailom,“ dodal Jusko.

(21:55, red)

 

KMG Laser-Delta Bardejov

 http://ahoj.tv/firmy/detail/kmg_laser_delta_bardejov.html

Moderná Gymnastika 1.jpeg

 Ahoj plagát.jpg

 

Diskusia
Pridať komentár