Hokejbalisti odštartovali novú sezónu víťazstvom

7x
14. September 2016

HBC Knights Bardejov štartuje aj v sezóne 2016/2017 v 3b PHbL

hokejbal celok.jpg

Hokejbalisti odštartovali ligu výhrou

 

Nový ročník odštartoval a sezóna začala už 1. septembra, na zápasovom rozpise nechýbajú ani bardejovskí rytieri, ktorí budú obhajovať strieborné medaily z predošlého ročníka. Nazrime teda do kuchyne našich hokejbalistov.

Príprava začala začiatkom augusta turnajom Infinity cup vo Svidníku a pokračovala viac menej už len hernými tréningami a jedným modelovaným zápasom s kategóriou U19. Kondičné a silové tréningy prebiehali tento rok individuálne, keďže väčšina hráčov mala aj hokejové alebo pracovné povinnosti, ktoré ovplyvnia aj súpisku na novú sezónu. Tím opustili Hnát, Kšonžek aj Pavúk a na ich miesto sa podarilo získať T. Mattu, ten sa vracia k hokejbalu po dlhšej dobe, M. Rusnáka z Devínskej Novej Vsi a doťahuje sa príchod  M. Šellonga, ktorý naposledy hrával v Kanade. V hre je ešte príchod jedného obrancu s extraligovými skúsenosťami.

Káder by mal byť tento rok o niečo širší, keďže v Bardejove štartuje aj 2. hokejová liga, kde budú mať hráčske zastúpenie aj Knights v podobe Lukačeka, Tipula, M. Makaru a Duhana. Niekoľko hráčov je aj na súpiske extraligového Svidníka a Ducks Košice U19, teda viacerí sa budú snažiť hrávať niekoľko súťaží, čo je nepochybne časovo náročné.  Základný cieľ tímu je dostať sa do play off a potom ísť od zápasu k zápasu. V lige bude štartovať opäť 12 tímov, aj keď po istej obmene. Končia Podhorany/Kuková ako aj majstrovské Paluto Prešov, ktorého hráči sa rozdelili do viacerých tímoch. Namiesto nich prichádza Spartans Prešov a majster Košickej ligy – Univerzál Košice.
              

Predohrávka 15. kola:
HBC ECOMAX SII. - HBC KNIGHTS Bardejov 2:5 (1:0, 1:2, 0:3) 
Góly: M. Sála, Polakovič - M. Makara 2, P. Rusnák, M. Rusnák, Ondeček 
Brankári: Krasl - R. Makara 
Vylúčenia: 7:3 naviac Hrubý (SII.) 10min.OT 
Gól v oslabení: 1:0 
Rozhodcovia: Kochan, Hriško

Zostava: R. Makara – Niščák, Hažlinský, Baláž, Matta – Lukaček, Spišák, M. Makara – Ondeček, M. Rusnák, P. Rusnák – Dolhý

(21:45, red, DD)

slovaktual.jpg

Diskusia
Pridať komentár