Partizán Bardejov posilnilo už jedenásť nových hráčok

13x
31. Júl 2014

Zmeny v ženskom tíme Partizán Bardejov

 IMG_9643.JPG

Futbalistky Partizána Bardejov sa v týchto horúcich dňoch potia na trávniku a poctivo sa pripravujú na novú, prvoligovú sezónu.  Príprava začala 21. 7., čiže pred desiatimi dňami.  Hráčky momentálne trénujú na mestskom štadióne, no prípravu budú mať aj v Bardejovskej Novej Vsi.  Družstvo opustili dve hráčky, ktoré odchádzajú na vysokú školu – Mišeková a Sobeková. Do školy v Anglicku ide K. Drotarovská a na pol roka odchádza do Nemecka Koščová. 

Naopak, do tímu prišlo až jedenásť nových dievčat. „Mal som eminentný záujem o štyri hráčky, ktoré prišli, no prišli aj ďalšie kvalitné futbalistky,“ prezradil tréner J. Matej.  Nové hráčky prišli zo Spišskej Novej Vsi, z Michaloviec,  Humenného a jedna do Bardejova prišla z Prahy. „Teší ma, že sa k nám pridali hráčky, ktoré samé za nás chceli hrať. Zo Spišskej prišla Polláková, Mikolajová a Mazurová. z Humenného Bochinová, Vagaská a Roháčová a zo Slávie Praha Šurnovská,“ povedal J. Matej.  Takmer všetky dievčatá sú reprezentantky Slovenska. Až sedem hráčok odchádza o týždeň do Číny na hry mládeže.

Dievčatá v utorok odohrali prípravný zápas proti chlapcom z U13, vyhrali 12:2. Zajtra (piatok) odchádzajú do Poľska a v nedeľu ich privítajú Kobyly.  Partizán Bardejov sa ešte snaží dotiahnuť do Bardejova hráčky Fedorkovú a Rosoľankovú, ktoré v minulej sezóne v Bardejove hosťovali. 

Do Číny boli nominované tieto dievčatá: Denisa Mochnacká, Simona Čerkalová, Nikola Vagaská, Tamara Gmitterová, Mária Mikolajová, Martina Šurnovská a Timea Bochinová.

(10:35, jm)

445
Diskusia
Pridať komentár