Basketbalista J. Kobulnický sa zúčastnil kempu v B. Bystrici

9x
30. Júl 2014

Mladý basketbalista Kings Bardejov vyhral týždenní pobyt na letný kemp

01IMG_20140705_104355.jpg

 

Prednedávnom bola v televízii Markíza vyhlásená súťaž o pobyt na týždenní basketbalový camp v Banskej Bystrici. V relácii Teleráno moderátori vyžrebovali Bardejovčana Jakuba Kobulnického, ktorý basketbal hrá aktívne za klub Investor Kings Bardejov.  J. Kobulnický si celý camp užil a po ukončení sa podelil o zážitky. Svoje pocity prezradil portálu venujúcemu sa basketbalu.

Jakubovým vzorom sú Európania, ktorí hrávajú za kluby NBA a je to Španiel Pau Gasol a Nemec Dirk Nowitzki. V basketbale má len tie najvyššie ciele a to hrávať extraligu mužov a postupne aj českú najvyššiu súťaž.

Prezraď nám, ako sa Ti podarilo vyhrať poukaz na letný BASKET-LIVE SUMMER CAMP 2014?

Zapojil som sa do celorannej súťaže v Teleráne, kde som odpovedal na otázku na FB a moderátori z Markízy ma vyžrebovali, bol som veľmi šťastný, že som to vyhral a mohol sa zúčastniť na campe v Banskej Bystrici.

Zúčastnil si sa už niektorého z BASKET-LIVE kempov?

Áno, zúčastnil som sa už na zimnom campe v Prievidzi.  Tento letný camp v Banskej Bystrici sa mi zdá, že mi dal oveľa viac.

Ako by si zhodnotil tohtoročný letný kemp v Banskej Bystrici?

Tento letný camp bol super zo všetkých strán, našli sme si nových super kamarátov, vytvorili sme super partiu, tréneri boli úžasní, naučil som sa nové basketbalové veci, ktoré mi, dúfam, pomôžu v basketbalovom raste a som veľmi šťastný, že som sa prihlásil práve na tento camp.


Čo ti letný kemp priniesol z pohľadu basketbalu?

Z pohľadu basketbalu to bolo rôznorodé a som rád, že tréneri sa striedali a každý jeden tréner nám chcel ukázať čo najviac. Veľmi rád by som bol, aby to trvalo dlhšie a priučil sa ešte niečo viac. To čo som sa naučil na tomto campe by som chcel ďalej rozvíjať a zlepšovať sa.

Na záver nám prezraď, prídeš aj na najbližší kemp? 

Veľmi rád by som prišiel, už teraz sa teším na ďalší camp. Chcel by som sa touto cestou poďakovať všetkým ľuďom, ktorí mi umožnili byť na takomto campe a za super organizáciu.

(17:35, red, basketportal.tv)

Diskusia
Pridať komentár