Bardejovskí biliardisti zorganizovali turnaj i odohrali majstrovský zápas

8x
12. Máj 2016

Predstavili sa doma

Reportáž z biliardu

 

V Kľušove v biliardovej herni BK Herstek Bardejov sa v závere apríla uskutočnil tretí klubový otvorený turnaj v hre číslo deväť, čiže striedavý rozstrel a štvrté kolo prvej slovenskej biliardovej ligy proti Banskej Bystrici.

Turnaj možno nazvať medzinárodný, zúčastnilo sa ho štrnásť hráčov, z toho boli dvaja z Poľska, ďalší prišli z Podolínca, Prešova a zastúpenie mal aj Bardejov. Už od začiatku sa hralo množstvo kvalitných zápasov, ktoré sa hrali do päť.

Do semifinále, to sa už hralo do šesť, postúpil Maciej Mroz z Poľska, ktorý porazil domáceho Filipa Malaníka 6:1 a postúpil do finále. V druhom semifinále vyhral Rafael Idzik nad Prešovčanom Mariánom Malešom 6:4. Vo finále zvíťazil skúsenejší Mroz a stal sa tak prvým zahraničným víťazom turnaja. Pre víťazov boli pripravené vecné ceny.

V ligovom zápase v boji o baráž pre postup do extraligy prehral Bardejov s Banskou Bystricou najtesnejšie 4:5. V júni čaká Bardejov ešte jedna šanca, doma privíta ďalší klub z metropoly stredného Slovenska.  Naopak, v jeseni chcú organizátori usporiadať štvrtý klubový otvorený turnaj.

(14:45, A. Marková)

Rybia farma Gerlachov

http://ahoj.tv/firmy/detail/obchod_rybia_farba_gerlachov.html

farma ryb.jpg

Diskusia
Pridať komentár