Skvelý úspech dosiahla Radoslava Mihaľová

15x
05. Máj 2016

Úspech dosiahli aj ďalší

BJ april ahojbardejov.sk (6).jpg

Turnaj v Castelle zaujal

 

V sobotu 30.4.2016 sa v Castelle konal tradičný bardejovský Rosengart cup. Tak ako sme zvyknutí, aj teraz sa hrali tri disciplíny. Najväčšie prekvapenie sa zrodilo v losovaných dvojiciach, kde sa na treťom mieste po boku ostrieľaného Martina Grobára umiestnila mladá, no veľmi nádejná hráčka z klubu FoosForLife Radoslava Mihaľová. Môžeme to považovať takmer až za historický moment, nakoľko odo dňa, kedy sa na prvých troch miestach umiestnila ženská zástupkyňa Bardejova sa dalo do tejto chvíle počítať už na roky. Radke touto cestou gratulujeme.

Skvelý výsledok dosiahol aj junior Miroslav Ferenc, ktorý spolu s Marekom Minárom nakoniec podľahol vo finále favorizovanej dvojici Ivan Dupej/Stanislav Hlivjak. Z disciplíny jednotlivcov si tradične rozdelili prvé tri miesta traja aktuálne najlepší bardejovskí hráči, pričom Ivan Dupej skončil na treťom mieste a z finálového zápasu Grobár vs. Minár sa z víťazstva nakoniec tešil prvý menovaný.

V disciplíne 2ball rollerball, ktorá najlepšie preverí reflexy hráčov sa na všetkých troch prvých miestach usadili bardejovskí juniori zastupujúci klub FoosForLife, vždy však po boku skúsenejších hráčov. Na treťom mieste to bol Kevin Šuťak s Lukášom Oravčíkom, na druhom Tomáš Kijak s Ivanom Dupejom a prvé miesto si ukoristili Patrik Ondek s Marekom Minárom. 

Najlepším juniorským hráčom turnaja sa stal Martin Onipko, ktorý je členom Foos For Life Slovakia a celkovo najlepší hráč v súčte bodov za losované dvojice a jednotlivcov bol Marek Minár. Víťazom gratulujeme a tešíme sa na ich ďalšie úspechy.

(17:20, J. Fedor, E. Vavreková)

 

Partners móda

Odstúpenie predajne

výpredaj.jpg

973
Diskusia
Pridať komentár