VIDEO | Access Bars - jemná technika, ktorá utišuje myseľ

1157x
10. Máj 2024
  Access Bars - jemná technika, ktorá utišuje myseľ
Pozrite si našu videoreportáž
 
Access Bars je prostriedok z Acces Consciousnes, úlohou je posilniť ľudí, aby vedeli, že vedia.  
 
“Access Bars je 32 bodov na tele, kde sa pri dotyku uvoľňujú stres, úzkosť a rôzne ďalšie veci, veľa myšlienok, emócii, pocitov z tela, ktoré sú také prebytočné. Sú rôzne oblasti, v ktorých sa uvoľňuje ďalšie pevné uhly pohľadu, ktoré nám bránia prijímať hocičo napríklad v oblasti peňazí, telo, mier, pokoj a také ďalšie,“ povedal Jaroslav Stach, Bars facilitátor.
 
 Access Bars je 32 bodov na tele, kde sa pri dotyku uvoľňujú stres, úzkosť a rôzne ďalšie veci, veľa myšlienok, emócii, pocitov z tela, ktoré sú také prebytočné (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Ja to rád prirovnávam k počítaču, že keď má človek zahltený počítač rôznymi dátami a programami, ktoré ho spomaľujú, a keď človek vysype kôš alebo  defragmentuje disk, tak potom počítač ide rýchlejšie a ľahšie,“ vysvetlil Stach.
 
„Veľa ľudí o tom nevie, ale keď niekto prišiel, tak sa vrátil, lebo sa im to páčilo. Niektorí ľudia na lehátku zaspia, zachrápu, niektorí začnú plakať, niekto sa smejem, niekto sa chce rozprávať, ale nič z toho nie je správne ani nesprávne. Je to tak, ako to je,“ doplnil Jaroslav S.
(15:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár