VIDEO | Rekonštrukcia nemocnice v Bardejove za 12-miliónov eur sa rozbehla a pokračuje vo vysokom tempe

1630x
24. Apríl 2024
Prístavba nemocnice rastie ako z vody
 
 Pozrite si našu videoreportáž
 
„Robí sa tak rýchlo a je to tak domyslené, že v roku 2026 sa nemocnica posunie o 20 rokov dopredu,“ tvrdí riaditeľ nemocnice. 
 
„My hodnotíme zatiaľ situáciu na našom pláne obnovy odolnosti veľmi pozitívne. Ideme naozaj v termínoch ako boli dohodnuté so zhotoviteľom. Je presne rozfázované, čo má byť dokončené do konca júla tohto roku, ďalej do konca apríla a zatiaľ je stále plán taký, že do konca roku 2025 to chceme komplet s celú rekonštrukciou aj dostavbu dokončiť,“ informoval Marián Petko, riaditeľ nemocnice s poliklinikou Svätého Jakuba v Bardejove.
 
 Do konca roku 2025 to chcú kompletne dokončiť (Zdroj: AHOJ TV)
 
„Zatiaľ beží nemocnica v štandardnom režime. Našťastie sme vytvorili aj prístupovú cestu a čo sa týka pacientov, zatiaľ sa ich to nedotklo. Predpokladáme, že prvé obmedzenia môžu nastať niekedy v septembri 2024, keď budeme rekonštruovať samotnú hotelovú časť oddelení. To znamená, že sa dočasne na tri až štyri mesiace bude musieť uzavrieť jedna časť oddelenia,“ priblížil M. Petko.
 
„Robí sa tak rýchlo a je to tak domyslené, že v roku 2026 sa nemocnica posunie o 20 rokov dopredu v prvom rade pre prospech pacientov,“ dodal na záver riaditeľ nemocnice.
(14:10, red.)
Diskusia
Pridať komentár