VIDEO | Mladí filantropi z Bardejova vyhlásili grantovú výzvu pre ľudí, ktorí majú nápad a potrebujú finančnú podporu

1598x
16. Apríl 2024
Grantová výzva Mladých filantropov
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Tím mladých filantropov, ktorý je pod záštitou komunitnej nadácie Bardejov, vyhlásil grantovú výzvu.
 
„Žiadateľ musí byť vo veku 15-30 rokov. Maximálna výška grantu, ktorú môže žiadať je 300 eur na realizáciu projektu. Projekt musí stihnúť podať do 15.4.2024 do polnoci. Taktiež je určitá doba realizácie projektu a to od mája do októbra 2024,“ informovala Karin Gmitterová, členka Mladých filantropov Komunitnej nadácie Bardejov.
 
„Táto grantová výzva sa zameriava na aktivizáciu mladých v tomto meste. Chceli by sme ich priviesť k záujmu o ich okolie a dianie v ňom. Budeme radi, ak projekty, ktoré nám pošlú budú zamerané napríklad na boj proti dezinformáciám alebo rozvíjanie medzigeneračných vzťahov, taktiež sa môžu týkať životného prostredia alebo pomoci slabším,“ priblížila Nina Sobeková, členka Mladých filantropov Komunitnej nadácie Bardejov.
 
 
 Grantová výzva (Zdroj: Mladí filantropi)
 
„V minulosti sme podporili rôzne projekty ako napríklad Deň komplimentov alebo podpora rómskej skupiny a kritické myslenie mladých. Ak máte nejaké informácie, tak sa ich dozviete na stránke knbj.sk/mladí-filantropi/. Ešte jedna požiadavka je povinná – konzultácia, ktorou vás uvítame u nás v kancelárii. Veľmi sa tešíme na vaše nápady a privítame vás rôznymi projektami,“ doplnila informácie Karin Gmitterová.
(8:45, red.)
Diskusia
Pridať komentár