Výstavba Národného olympijského centra plaveckých športov v Košiciach opäť pokročila

1110x
08. Apríl 2024
Výstavba NOCKE pokračuje
 
Výstavba prinesie moderný plavecký komplex (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Práce na výstavbe Národného olympijského centra plaveckých športov v Košiciach pokročili natoľko, že v súčasnosti sa už aplikujú nové omietky nielen na vnútorné, ale aj vonkajšie povrchy.
 
Projekt výstavby Národného olympijského centra plaveckých športov prinesie verejnosti a plaveckým športovým klubom v Košiciach a širokom okolí moderný plavecký komplex a jediný 10-dráhový krytý olympijský bazén na Slovensku s možnosťou organizovania medzinárodných plaveckých podujatí a súťaží. Výstavba pokračuje v zmysle schváleného harmonogramu.
 
 
 Výstavba pokračuje podľa harmonogramu (Zdroj: FB Košice - Mesto Košice)
 
Počas 15. kalendárneho týždňa, teda od 8. apríla sú v pláne tieto práce
 
Otryskávanie obvodov, montáž inštalácií v suteréne - elektroinštalácie, ústredného kúrenia, zdravotechniky a vdzuchotechniky v medzipriestore, realizácia omietok stien v prvom podzemnom podlaží, v bázenovej časti, realizácia vonkajších omietok, montáž oceľovej konštrukcie, montáž zateplenia na západnej fasáde, montáž podlahového polystyrénu, montáž systémovej dosky + rozvod potrubia podlahového vykurovania, výmena prvkov oceľovej konštrukcie – obvod, cementový poter, montáž schodiska a demontáž trapézového plechu.
(11:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár