VIDEO | Benefičný beh za A(tra)ktívny Bardejov

1932x
08. Apríl 2024
O niekoľko dní štartuje 9. ročník Benefičného behu za A(tra)ktívny Bardejov
 Pozrite si našu videoreportáž
 
V sobotu 27. apríla 2024 odštartuje Komunitná nadácia Bardejov 9. ročník Benefičného behu za A(tra)ktívny Bardejov. Tzv. nultý ročník sa uskutočnil v roku 2015.
 
Toto benefičné podujatie dáva príležitosť Bardejovčanom i obyvateľom okresu osobne prispieť k atraktívnejšiemu životu v svojom meste i jeho okolí. Svojím štartovným v sume minimálne 15 € podporí každý účastník jeden z projektov aktívnych Bardejovčanov, ktoré zatraktívnia život v meste a okolí. Komunitná nadácia k takto získanému euru pre každý projekt pridá ďalšie euro.
 
 
 Štart benefičného behu (Zdroj: FB Benefičný beh A(tra)ktívny Bardejov)
 
Organizátori pripravili podobnú trasu, ako v ostatných ročníkoch okolo historického centra Bardejova s dvoma dĺžkami
 
Pripravili 2 km (Hobby beh) a 6 km (Hlavný beh), na viacerých miestach zatraktívnenú rôznymi hudobníkmi. Staňte sa aj vy spolutvorcami A(tra)ktívneho Bardejova, pozvite svojich priateľov a znásobte aj vy podporu zaujímavých projektov! Bežci, ktorí sa do 26. apríla zaregistrujú na stránke nadácie – www.knbj.sk si v piatok popoludní, 26. apríla v kancelárii KNBJ, resp. nedeľu pred behom od 13:30 do 14:30 hod. na Radničnom námestí prevezmú štartovací balíček s obsahom: štartovné číslo, tričko s logom podujatia, nápoj, potravinový balíček, lístok do tomboly.
 
Podporiť projekty môžu aj „nebežci“ zakúpením tombolového lístka v kancelárii KNBJ, resp. priamo na benefičnom behu. Aj v tomto ročníku dostanú príležitosť spoločne prežiť radosť z behu rodiny s deťmi do 6 rokov a dobrovoľným finančným príspevkom podporiť toto zaujímavé podujatie.
 
Generálnym partnerom podujatia je firma BARDFARM, s.r.o. a partnermi zabezpečujúcimi zaujímavú tombolu sú spoločnosť Hobby house Kobyly, Topa sport, Nábytok Trudon a ďalší partneri – Richelieu, PRIMA les, Berhet a POLBARD, LUCAS ART a TESCO. Mediálni partneri – Bardejovská televízna spoločnosť, Ahoj TV a Bardejovské novosti.
 
 Na trati benefičného behu (Zdroj: Auri foto)
 
Harmonogram podujatia
 
O 13:30 začne registrácia bežcov pri historickej radnici, organizačné pokyny pre bežcov a rozcvička. O 14:00  na vás čaká kultúrny program na Radničnom námestí – hudba a spev v podaní hudobníka Jaroslava Janeka a pesničkárky Valérie Kostenko. O 15:00 sa odštartuje beh na Radničnom námestí a paralelne s ním Rodinný beh na 50 m . O 16:00 beh ukončenia – vyhodnotenia na pódiu.  16:30 bude žrebovanie výhercov tomboly, informácie o projektoch, za ktoré behali bežci a na podporu ktorých ide výťažok z tomboly.
 
Viac informácii o podujatí i štyroch projektoch - projekt č. 01 – modrej farby – LETO NA HRADE 2024; projekt č. 02 – červenej farby – FitCew ; projekt č. 03 – žltej farby - LÍŠČIA ŠPORTOVÁ ZÁHRADA (OZ PANTELIŠ); projekt č. 04 – zelenej farby – CILINDER – DIVADELNÁ DETEKTÍVKA (OZ Bardejovské divadlo), ktoré sa uchádzajú o vašu podporu týmito netradičnými spôsobmi nájdete na www.knbj.sk - vrátane online registrácie bežcov.
 
Ich predkladateľmi sú: Združenie za záchranu Zborovského hradu, Mestský mládežnícky parlament, OZ PANTELIŠ a OZ Bardejovské divadlo.
(10:30, red.) 
Diskusia
Pridať komentár