Žiaci zo Súkromnej SOŠS v Bardejove z odboru kaderník sa zúčastnili na exkurzii v profesionálnom kaderníctve Jojka

2119x
04. Apríl 2024
Žiačky odboru kaderník boli na exkurzii v kaderníckom salóne Jojka
 Dozvedeli sa mnoho užitočných informácií (Zdroj: FB Súkromná SOŠS Bardejov)
 
V rámci výučby sa žiaci II.C učebného odboru kaderník pod dozorom MOV Bc. Beáty Šaryovej zúčastnili exkurzie v kaderníckom salóne kaderníctvo Jojka.
 
Cieľom exkurzie bolo oboznámiť sa s prácou profesionálnych kaderníkov a pozrieť si najnovšie trendy v oblasti kaderníctva. Po príchode do kaderníctva boli žiaci privítaní majiteľkou salónu, ktorá im ukázala priestory svojho salónu. Žiaci mali možnosť priamo vidieť prácu kaderníčky pri rôznych úkonoch, ako melírovanie a zároveň farbenie vlasov, strihanie, vodová ondulácia, styling a konečná úprava vlasov.
 
 Žiačky na exkurzii v salóne Jojka  (Zdroj: FB Súkromná SOŠS Bardejov)
 
Kaderníčka žiakom podrobne vysvetlila jednotlivé techniky a postupy, ktoré používala pri svojej práci. Predstavila im produkty, ktoré používa pri práci od firmy ZonaIN.
 
Žiaci sa tak dozvedeli mnoho užitočných informácií o kaderníctve a získali cenné rady pre ich budúce povolanie. Exkurzia bola pre žiakov veľmi prínosná. Dozvedeli sa mnoho nových informácií a poznatkov, ktoré v budúcnosti môžu využiť. Taktiež ich táto exkurzia motivovala k tomu, aby sa v tomto odbore neustále zlepšovali a rozvíjali svoje zručnosti.
(8:45, red.) 
Diskusia
Pridať komentár